Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawda to jest

Mowi się, że wysokie kobiety mają długie nogi a to nieprawda

Polecane posty

Gość nieprawda to jest

One przeważnie mają kiepskie proporcje i wysokość u nich to głównie długi, bezkształtny tułów, bez ładnie zarysowanych bioder i talii, czy biustu. To takie wężownice a nie kobiety. A nogi w stosunku do całej długości mają przeważnie (bo nie zawsze) bardzo krótkie. Wsród kobiet wzrostu średniego (do 165) o wiele więcej jest zgrabnych i długonogich, bo ich tułów jest normalnej długości a nózie tylko schrupać :)

Gość fefrefre
pewnie ze to nie rawda. Niska osoba tez moze meic dlugie nogi tak jak i krotkie, tak samo osoba wysoka mzoe meic dlugie jak i krotkie to zalezy od dlugosci tulowia:P

Gość co racja to
racja

Gość Monisia isia
fakt, że tułowia wysokich są jakieś takie jakby wyciągnięte

Gość nieprawda to jest
no dokładnie kobiety o średnim wzroście o wiele częściej są posiadaczkami długich nóg to widać wszędzie na ulicach miast

Gość no chyba cie popierdolilo
że niby niskie maja dlugie nogi, a wysokie krotkie? a poza tym wszyscy w domu zdrowi?

Gość werrererewerw
To prawda, utarło się, że wysoka = długie nogi. Oczywiście często bywa tak, że niska ma króciutkie nogi ale nie zawsze :) Są też wysokie z długim tułowiem i krótkimi nogami, są niskie z długimi (proporcjonalnie do sylwetki) nogami. P.S. kobieta o wzroście ok 160 to nie karzeł, sprawdźcie sobie znaczenie tego słowa w słownikach medycznych :P

Gość fefrefre
najbardziej przadanymi dziewczynami niestety musze was zdziwic ale sa panienki niskie filigranowe, nic ich nie przebije, zyrafy sa okropne czy to grube czy chude ale wszystko maja wielkie fuuj i te wielkie szwaje z wielgachnymi paluchami a fuuj

Gość werrererewerw
"haha dokaldnie pewnie facet poszedl do wysokiej to ta sie musi tu dowartosciowac 160cm to karzel nie kobieta w zyciu bym na taka nie spojrzal. 168 + tylko takie kobiety sa piekne a najlepsze takie ok.180 mniam schrupal bym taka a nozki 35 to dziecka rozmiar piekna stopa to smula stopa czyli powiedzmy rozm 40-41 a nie taki kartofel 35" Rysopis AUTORKI tego postu: 185, wielgachna gira, zero kobiecości, ciało w kształcie konara drzewa :)

Gość nieprawda to jest
"że niby niskie maja dlugie nogi, a wysokie krotkie? a poza tym wszyscy w domu zdrowi?" toż chodzi o proporcje nie o centymetry przecież o ładnej figurze decydują proporcje więc co z tego jak ta wielka ma dłuższe nogi od niższej skoro jej tułów jest jeszcze dłuższy i jej proporcje są skopane bo w stosunku do własnej długości ciała ma króciotkie nóżki i to się strasznie rzuca w oczy

Gość hahahhahahahwkdaa
haahhahahahahahHabBUAHAahahhahahahahahhahahaahhahahahahahHabBUAHAahahhahahahahahhahahaahhahahahahahHabBUAHAahahhahahahahahhahawaygdgedywagaahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :classic_cool:

Gość weird
ja mam 178 z czego nogi to 102 cm. i co, zle?

Gość rereerrewerrwewerrw
40-41 stopa? Haha toż to kajak nie stopa :) 37 najlepsze, smukłe, delikatne, zgrabne stópki

Gość zrozumcie cioły
z małym móżdżkiem sama długość nóg NIC nie znaczy ona dopiero ma znaczenie gdy patrzy się na nią względem całej sylwetki kobiecej zrozumiano, czy to za trudne?

Gość hahahhahahahwkdaa
tułów dłuższy niż nogi?? gdzie ty mieszkasz? hahahahahahaa ha ahahhahahahahahahah BUAHUAHUHAUHAHAAA :D :D :D :D :D: D: D: D:D :classic_cool:

Gość omgggggggg mam sie bać?
dyrektore łajzo,taka prawda :D kobiety do 170 są najładniejsze,nie mowie o grubych lochach co to im sie tłuszcz wylewa.

i jakiej długości muszą być nogi zeby zaklasyfikować je do długich?jest jakas norma? :D

Gość ja jestem zywm przykładem ....
długiego smukłego tułowia i kaczych krótkich, masywnych nóg normalnie p o r a z k a

Gość hahahhahahahwkdaa
jakim idiotą trzeba być..... :D :D :D :D Albo jestes głupia autorko, albo TROCHE za bardzo cie COS ponioslo! :classic_cool:

Każda narzeka na swój wygląd i jest zakompleksiona, a jak przyjdzie co do czego to zamiast zdrowej dyskusji rodzi się kłótnia o rację, której i tak żadna nie będzie miała. Każda z was ma rację, ale swoją :) Te co najbardziej krzyczą chcą się za wszelką cenę dowartościować. Pomyślcie chwilkę, ile wy macie lat? 15? A i jeszcze jedno kobiecość to nie wygląd to subtelność, takt, wyrachowanie, inteligencja, delikatność, zmysłowość, wrażliwość, tajemniczość, a nie wzrost czy nogi :) Przecież to jest śmieszne :)

eej ej ej! ja nie chcę się kłócić ! pytam tylko o normę,jaką długość powinny mieć te nogi żeby wg Was klasyfikowały sie do ''długich'' ? :D

Gość ale o co cho
znowu karzełki naskakują? i tak nie doskoczycie

Gość 172cm
nieprawda to jest masz racje, ze takie tez sie zdarzaja. Ja na szczescie mam normalny tułów, a nogi do samej podłogi;)

Gość zrozumcie cioły
"i jakiej długości muszą być nogi zeby zaklasyfikować je do długich?jest jakas norma? " owszem poszukaj na necie

Gość zrozumcie cioły
i oczywiście każdy cm ponad tę normę to nogi długie a potem b.długie bye :)

Gość ololo
TZN ja uważam , że małe dziewczyny sa każełkami . Jak moga miec dlugie nogi skoro są niziutkie ? jedno wyklucza drugie . Moga miec zachowane odpowiednie proporcje . Ale to nie znamienia faktu , że nei maja długich nóg ! a i małe dziewczyny czesciej nosza obcasy od tych wysokich . Dlatego wydawac sie moze ze maja takie długie i zgrabne . Ale prosze was w zyciu nie widzialam dziewczyny ( bez obcasów) ponizej 170 zeby miala dlugi! nogi!