Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaa1212

W lipcu mam wesele, jestem druhną, musze schudnąć, pomooooocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość karolinaa1212

Witam... Szukam, szukam i nie mogę znaleźć... waże82 kg, przy wzroście 176 cm, mam 25 lat... nie było to dla mnei strasznym problemem , ale w lipcu mam wesele, jestem druhną. MUSZE SCHUDNAC jak??? pomocy!

Gość widzisz, a nie grzmisz
metoda montignaca - zdrowo, do syta i na stale - sprawdzone

Gość kkkingaaa
A ja ostatnio trafiłam na www.jak-szybko-schudnac.cba.pl , na razie jestem w trakcie szkolenia, ale zapowiada sie ciekawie... co do postu wyżej: to tamta metoda jest też okej, z tego co słyszałam..

Gość ewelka1984
ja w styczniu ważyłam jeszcze 80 kg a teraz 65 i systematycznie chudne :) specjalnych sportów nie uprawiam poprostu przerzuciłam sie na ciemne pieczywo zrezygnowałam z wedlin jem duzo jogurtów warzyw i owocow no i wode pije przede wszystkim soki też ale tylko marchewkowe. no i codziennie po pracy ćwicze 20 przysiadów serie brzuszków jakies pajacyki damskie pompki i to wszystko w sumie to niewiele wysiłku wkładam głodna nie chodze więc jest dobrze :)

Gość widzisz, a nie grzmisz
metoda montignaca to wlasciwie nie jest dieta tylko styl odzywiania- wybieranie zdrowych, nieprzetworzonych produktow, maksymalne ograniczenie cukrów.. odzywiam sie teraz tak zdrowo, utrzymuje wage i wcale nie mialam wrazenia ze jestem na jakiejs diecie odchudzajacej :)

Gość sroczkamaroczka
może ducan..? chyba jako jedyna przyniesie szybkie efekty.. no ale jak na stałe coś chcesz i zdrowiej, to posluchaj dziewczyn wyżej :)

Gość ja ci pomogę
daj adres, jak zamieszkam z tobą do lipca to daje słowo,że oprócz marchewki nic do żarcia w domu nie znajdziesz. 100% gwarancja schudnięcia. Moje wynagrodzenie to 5tys.miesięcznie, żebyś nie miała za co na mieście się stołować :D