Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka>))))

Jadę na majówkę z kumplami nad jezioro i mam problem dotyczący chigieny i WC

Polecane posty

Gość marzenka>))))

Jadę z dwóma kumplami pod namiot w maju( jak będzie ciepło)nad jezioro.Są to tylko koledzy z pracy, jadą na ryby i jakoś tak się złożyło że mi zaproponowali, a ja lubię takie wypady i się zgodziłam.Ale mam problem, bo jak ma rozwiązać kwestie toalety i higieny.Będziemy spać pod namiotem nad jeziorem, gdzie będą tylko krzaki.Wiadomo że faceci problemu z tym nie mają a my tak.Druga kwestia to mycie się, jakoś paradować nago przy facetach to trochę głupia, ale zgrywać jakąś wstydliwą też głupio.Więc mam niekonfortową sytuację.Która miała taki problem i jak sobie poradzić, dziewczyny poradźcie

Gość ten kto założył ten temat
o jej, po bzykaniu to wszystkie wstydy pójdą w krzaki

Gość marzenka>))))
To są koledzy a nie kochankowie, nie mam przyjemności z kolegami.Więc seks nie wchodzi w grę.Po za tym pytam poważnie

Gość ifdncvkdnfckdnfvk dnv
bedziesz na 2 baty jechac w nocy to ci wstyd zniknie

Gość Nie nie nie nie nie
Nie da się tego chyba rozwiązać. No może będzie coś w pobliżu? Może np. stacja benzynowa? Może oni Ci to ułatwią i sobie gdzieś pójdą, byś miała czas dla siebie.

Gość w maju pod namiot no to
powodzenia :D :D doopsko przeziębisz ..a co do higieny to mozesz o niej zapomniec .....zabierz z 3 kg husteczek do higieny intymnej i juz .

Gość marzenka>))))
W maju jest już ciepło, a my jedziemy coś pod koniec maja.Jak ich znam to pewnie by dali mi czas, bon to porządne chłopaki i kulturę mają, ale jakoś tak głupio mi zgrywać wstydliwą.Tym bardziej że oni wstydu nie mają, paradują w pracy po szatni nago, więc problemu z tym nie mają.Więc tam pewnie też dla nich dziewczyna kłopotem nie będzie.Kłopot to ja będę mieć

Gość metafora całkiem trafna
"chłopaki, oczęta na bok, bo będę pokazywać swoje wdzięki" posłuchać, nie posłuchają:D przynajmniej będzie jasne, że chcesz się wstydzić:P

Gość balbalbalbalnalnalnla
kup sobie takie chusteczki nawilżające pampers, takie dla dzieci one mi się bardzo przydały pod namiotem i możesz sie nimi spokojnie podcierać i wstępnie umyć. A na golasa przy nich nie musisz chodzic, możesz przecież spać w spodniach od dresu i bluzie, a jak się będziesz myła to w staniku po prostu. No chyba babe w staniku widzieli co???? A zresztą co to takiego baba w staniku, nic wstydliwego w staniku nie widzę!!!!!

Gość EsendeWarszawaPozdrawia
zrobisz loda kolegom, potem oni cie wyruchaja w dupe i bedzie ok, zobaczysz

Gość wujek_okropna_rada
ale bedzie rypańsko

Gość No, będzie rypańsko
cholera aż mnie ciary po plecach przeszły..