Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa666

Czy mogę być w ciazy ???

Polecane posty

Gość nowa666

Czy mogę być w ciąży jeśli to był petting (uważaliśmy ale miałam wtedy dni płodne). Dostałam miesiączkę była normalna. ale dla pewności zrobiłam chyba z 5 testów - wynik negatywny. tylko ze teraz powinnam dostać kolejny okres a nie dostałam to już dwa tygodnie jak mi się spóźnia zazwyczaj miałam regularny (max 1 tydz spóźnienia). Dodam że niesamowicie się tym denerwowałam że mogłam zajść po nocach nie spałam i wgl cały czas o tym tylko myślałam. Zrobiłam kolejne testy to już by było 40 dni od tego zdarzenia - wynik też negatywny. Czy testy mogą się mylić ? Czy stres mógł wpłynąć na tak długie opóźnienie ? CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY ? dodam nie mam jakiś objawów typu mdłości itp.

Gość bez obrazy aleeeeee
ale jaka ciąża? czy ty jesteś pierdolnięta? :o jak ty jesteś w ciąży to ja się nazywam Palikot. :O

Możesz, niestety. Koleżanka mojej mamy właśnie przez petting zaszła w ciążę! Jeżeli nasienie mężczyzny znalazło się zbyt blisko twoich dróg rodnych to plemniki jak najbardziej mogą się dostać. Radzę udać się do ginekologa, on potwierdzi lub wykluczy twoje obawy, a wtedy nie będziesz już się martwić;-)

Gość bez obrazy aleeeeee
jasne, wynik testu po 40 dniach jest negatywny, a ona będzie w ciązy! śmiechu warte :D

ten temat przypomina pytania z Bravo typu "czy mogę być w ciąży jeśli mama pierze moje majtki z majtkami taty?" nie wiem autorko ile masz lat, ale sądzę że już najwyższy czas poczytać trochę o antykoncepcji i o tym skąd się biorą dzieci :)