Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusałkaa07

Dlaczego ładne, inteligentne, wartościowe dziewczyny nie mają chłopaków?

Polecane posty

Gość rusałkaa07

Witajcie, nie rozumiem jednego : Dlaczego naprawdę w porządku dziewczyny, wręcz idealne nie mają chłopaka? Mam koleżankę, która jest śłiczna, wysoka blondyneczka, 175 wzrostu, ciemne oczy, chudziutka, wygląda niczym modelka, delikatna uroda. DO tego inteligenta, zależy jej na nauce, ambitna z poczuciem humoru, rozluzowana, super przyjaciółka, dodatkowo zarąbiście się ubiera, ma świetne wyczucie stylu . Ale nigdy nie miała chlopaka, chociaż wielu jej się podobalo. Ja widzę, że dużo facetów na nią leci, po prostu nie sposób tego nie zauważyć. A jak idzie po ulicy to każdy się na nią spojrzy. Ale ona nigdy nei zagada do tego co jej się podoba, nawet jak widzi, ż eona mu też. Kurcze, szkoda mi tej dziewczyny jak później widze, że jej przyszli niedoszli :P prowadzają się z jakimiś głupiutkimi plastikami. Po prostu nie potrafie tego zrozumieć, dlaczego faceci wybierają takie laski?!!

Gość niski okulejszyn
juz nie wkrecaj ze kolezanka, piszesz o sobie:P

no pewnie dlatego ze jest jak to ty mowisz ladna i inteligientna bo wiesz jak jakis facet zobaczy bardzo ladna to mysli ze pewnie juz kogos ma a jesli chodzi o inteligencie to faceci sie boja takich

Gość rusałkaa07
Haha wybacz, ale chyba to nie możliwe, żeby posiadać tak wysokie mniemanie o sobie :) Jednak było by miło jakbym takie miała :D

Gość rusałkaa07
Czyli wolą puste, łatwe laski? Faceci to leniwce !

Gość niski okulejszyn
ja wole tylko jedna ale ona o tym nie wie i prawdopodobnie nigdy sie nie dowie:(

Gość rusałkaa07
O nie, nie zakompleksiona to ona nie jest. Ja po prostu nie toleruje pustych i głupich dziewczyn, nie potrafie znieść ich zachowania i sposobu bycia. I myślę, że one nie są warte niektórych facetów, ale wielu je wybiera, bo po prostu nie chce im się starać o te normalne.

Gość AlicjaZKrainyMuzyki
Ten opis jest jak dla mnie mało wiarygodny. Piszesz to jako jej przyjaciółka, więc chyba nie jesteś zbyt obiektywna. Idealizujesz ją, a kto wie czy to nie jest raczej twoje wrażenie, które nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Zwłaszcza słowo rozluzowana kłóci się z tym, że nie potrafi nawiązać kontaktu z plcią przeciwną.

To fakt, że bardziej inteligentne od nich ich przerażają. Ja, np., nie chcę mieć chłopaka, ale dziewczyny brzydsze ode mnie mają. A jeżeli chodzi o plastiki, to jest zasada: PLASTIK + DRES ---> wzajemne przyciąganie

Gość rusałkaa07
Rozluzowana jest w rozmowach z innymi. Owszem, jest nieco nieśmiała, ale to tylko na początku. Najtrudniej jej zrobić pierwszy krok, a później to juz luuuuz :)

Gość Moze tylko ty ja tak widzisz
wyidealizowalas a faceci widza ja zupelnie inaczej... uroda niestety to nie wszystko wiem to po sobie. Kiedy bylam mlodsza, (teraz mam 30lat) bylam sliczna, wszyscy sie mna zachwycali, gdzie tylko sie pojawilam od razu faceci krecili sie obok.Problem w tym ze moje zwiazki trwaly tylko po 2 -3 miesiace i kazdy facet mnie zostawial...nie rozumialam dlaczego, zwlaszcza widzac ich z brzydszymi, czasami przy kosci dziewczynami.. Dopiero po czasie, wydoroslalam, zmadrzalam i wiem gdzie byl problem- bylam pusta egoistka, mylslalam tylko o sobie, do tego zakompleksiona i wiecznie skoncentrowana na swoim wygladzie...

Gość truest orginal blob the killer
"ale wielu je wybiera, bo po prostu nie chce im się starać o te normalne" czyżby te "normalne" nie miały nic do zaoferowania? w czym niby są lepsze od "nienormalnych". że oczekują chujów mójów dzikich węży?

faceci wolą głupsze od siebie a kobiety wolą mądrzejszych facetów. to działa w obie strony

Gość AlicjaZKrainyMuzyki
Poza tym gdyby była naprawdę inteligentna, to wydaje mi się, że niejeden fajny facet by ją docenił. A może jest raczej tak, że mężczyźni tego nie widzą? Może patrzą na nią tylko przez pryzmat wyglądu (zakładając, że jest rzeczywiście taka urodziwa jak w opisie)?

podróba - skończył się już dawno. ale jaki to ma związek?

troll harder nigga

Gość IMO13733
Znaczy, że śmiałeś głośno powiedzieć niewygodną prawdę. Teraz masz już pozamiatane, bo baby są pamiętliwe. :P

taa zdążyłem zauważyć.

Mam nerwicę natręctw i bardzo brzydzę się śliny, nie mogę się całować. Poza tym mam 16 lat. I jetem niezdecydowana do tego.

Gość Do rusałkaa07
"chudziutka, wygląda niczym modelka, delikatna uroda." Już sobie odpowiedziałaś na pytanie. Bo nie ma cycków dupy i wygląda jak kościotrup. Jest "śliczna"