Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxdiamondpearlxxx

kolor scian

Polecane posty

Gość xxxdiamondpearlxxx

witam. mam pytanie zwiazane z kolorem scian w pokoju dzienno sypialnianym. mysle nad 3 scianami w kolorze kawy z mlekiem, wanilii lub piaskowym do tego jedna sciana w kolorze jasna zielen na niej kanapa kolor taki jak pozostale sciany do tego firanka kolor rowniez jasny i ozdobne zaslonki w kolorze zielonym plus zielone dodatki do pokoju. zastanawiam siei czy bedzie to ladnie i ciekawie wygladac co wy na to ?

Gość masełkowaaa
Fajny pom ysł mi akurat bardzo podobaja sie kolory ścian tak jak napisałaś kawa z mlekiem i wanilia ale ja osobiście pozostała bym tylko przy tych dwóch kolorach bez zieleni. Mi sie wydaje ze jeszcze jak dodasz do tego jedna zielona sciane to moze byc za pstrokato. Tą zieleń wykorzystała bym tylko jako dodatki zasłonki kanapa (chociaz kanapa nie koniecznie. Ale to tylko moja wizja...

Gość xxxdiamondpearlxxx
dzieki za odp:) ato moze poloczyc tylko rozne odcienie kawy z mlekiem tzn tu cos ciemiejszego w tym kolorze ty jasnejszego i dywanik zielony ?

Gość masełkowaaa
no też moze fajnie:)

Gość masełkowaaa
tzn nie "może" ale fajnie sorki

Gość xxxdiamondpearlxxx
dzieki ;)

Gość zdecydowanie na ściany daj
tę kawę z mlekiem, a dodatki zielone, jak bardzo chcesz, np. zasłonki i poduchy na kanapie. W ten sposób jak ci się znudzi zielony, to sobie wymienisz dodatki, a nie będziesz musiała ścian malować.

miałem kiedyś jaśmin na trzech ścianach i coś a'la kakao na czwartej w sypialni , efekt - bosko :) wprowadziło klimat do sypialni .. odpowiedni klimat :)

Gość xxxdiamondpearlxxx
z tym ze dodatki zielone moge zmienic jak mi sie ten kolor znudzi to dobry pomysl :D

Moim zdaniem jeśli użyjesz tej zieleni tylko do dodatków to będzie to bardzo dobry pomysł :)najbardziej podchodzi mi zieleń młodych listków taka świeża ,jasna .Będzie pasował również kolor lawendy jako dodatek .

Gość xxxdiamondpearlxxx
a dywan w jakim kolorze najlepiej ?

Gość masełkowaaa
ja bym właśnie dała zielone zasłonki dywan tez zielony ale nie cały zielony tylko np z dodatkiem koloru kremowego lub wanilii