Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko truskawkowe

Bebiko Junior 4 o smaku truskawkowym

Polecane posty

Gość mleko truskawkowe

Podajecie swoim dwulatkom?

Gość mleko truskawkowe
warto kupić?

Gość mleko truskawkowe
Mam problem bo muszę zamawiać w sklepie internetowym, nie mieszkam w PL mleko widziałam na reklamach dlatego pytam polskich mam na polskim forum. Dziękuję.

Moj czasem pije waniliowe "3" i bardzo mu smakuje. A jak ci napisza tutaj ze t mleko jest ok ty zamowisz i sie okaze ze twoje dziecko tego mleka nie lubi ... i co wtedy zrobisz? Kazd dziecko jhest inne i zadawanie takie rodzajau pytania jest beznadziejne.

Gość Jagoda znów Ci mężuś
za dobrze nie zrobił....bo syczysz....

Gość mleko truskawkowe
Co zrobię wyrzucę ;) ale jak kilka matek napisze że jest beznadziejne to będę szukała czegoś innego, widzisz o waniliowym nie wiedziałam a dowiedziałam się z Twojej wypowiedzi, też można je spróbować ;) naprawdę nie wiem po co taka zaczepna jesteś ;)

Gość greyrtuhgj
Moja córeczka lubi własnie to truskawkowe powiem ci ze smak ma podobny do tych malutkich mleczek w kartonikach z rurka.

Gość mamawika
ja właśnie kupiłam mojej ponad 3 letniej córci to mleczko (tak dla wygody- nie trzeba gotować) i się zawiodłam. rozrabiam je w kubku i mam z tym problem, otóż mleczko się "rozwarstwia" u góry pływają kropeczki tej niby truskawki a samo mleko wygląda na zważone! Nie zwracając na to uwagi (myślałam ze tak ma być) podawałam je rano dziecku przez trzy dni. Dziś ma czerwone policzki z krostkami i liszaj na pośladku identyczny jak przy alergii na białko. To możliwe alergia u tak sporego dziecka?

A gdzie można kupić waniliowe Bebiko? Mój synek pije Bebiko 3R na noc, jako posiłek, a drugie śniadanie popija Bebiko 3 bananowym, chyba mu smakuje :)

Gość gość
do mamawika. Ja podaję mojemu już 2 lata raz mu wyszło coś na pośladkach, mleko się rozwarstwia ale za kazdym zrobieniem. ja od jakiegoś czasu nie moge dostać bebiko 4 truskawkowego, mój wyje w niebogłosy innego nie chce pic.

Gość gość
Też poszukuję mleka truskawkowego, nigdzie go nie ma :(

Gość gość
ja tez dzis złaziłam wszystkie sklepy , jeszcze do niedawna bylo w Inter marche , ale i stamtad zniknelo , co mnie smuci , poniewaz moja córcia je uwielbia , a zapas sie kończy :(