Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FlexibleContortionist

Co się ze mną dzieje? Mam ciągle ochotę!!!!!

Polecane posty

Hello.Przede wszystkich chcę oznajmić, że jeszcze niedawno chciałam zostać wieczną dziewicą. Przysięgałam to nawet na Boga, i już chciałam składać przysięgę czystości do śmierci! Tak było przez kilka miesięcy. Robiło mi się niedobrze na dźwięk słowa"seks"! Brzydziłam się go i brzydziłam się wszystkich nie dziewic. A teraz wszystko się odmieniło. Ja po prostu nie wytrzymuję! A muszę dodać, że ostatnio jestem zauroczona i zakochana. Zauroczona w koledze z równoległej klasy i zakochana w kimś, kto zasłużył się dla kraju i zginął w czasie drugiej wojny światowej. A okazał się że temu koledze z klasy ja też się podobam;-) No i codziennie jak się budzę to myślę, jak to będzie i w ogóle mam taką ochotę że już nie wytrzymam. Nic już nie pomaga. Co robić? Jestem z tym kolegą jeszcze za młoda na zbliżenie... Proszę powstrzymać się od głupich i wulgarnych komentarzy, gdyż na takie nie będę odpisywać i będę je usuwać.

Gość ladnybrzydal
2, 5, 9,10, 32, 33, 42

Gość fhah
kimś, kto zasłużył się dla kraju i zginął w czasie drugiej wojny światowej kto to taki? :3

Gość fhah
a to ty jesteś dziewczyną akrobatką?