Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syrenne of mary peneloppe

do 1903847y6337

Polecane posty

Napisałam dla Ciebie kilka słów:) Może to tekst o piosenki z Kraibów?;) A może nie;)? w filmach ksiązkach uwielbiam niespełnione miłosci.. Przypominam Tobie o jutrze. Nie zabieraj telefonu komórkowego aby nikt nie ingwilował naszej rozmowy u mnie. Ubierz koszule w guziczki:) Tak jak lubie;) Dzisiaj juz czekałam, byłam uszykowana:) Wiec wizę, że wybrałes jutrzejszy dzien:) Widzisz mnie 2 razy dziennie (myslałam, ze jak zminimalizuje pokazywanie siebie to szybciej cos zrobisz;) i nic. Wiec ja tobie zaproponowałam randke. I mam nadzieje, ze w koncu porozmawiamy bo juz mam osc. tej inwgilacji, sledzenia. Od tamtego frajera ze stolicy tez:O ilez mozna. mam zepsuty kabel od laptopa wie nie moge mowic do ciebie opisami gg. Co tez jest załosne. ja zaprazam ciebie a ty nic. Wiec skoro sam mnie nie zapraszasz nie przyjmujesz moich zaproszen to sie rozstanmy ale nie tak, ze ty sobie dalej jezdzisz i mnie slezisz kolejne 3 lata. Zgłosze to na policje jak tak bezie i jest to karalne. Wiec do zobaczenia jutro:(👄 a 19.:classic_cool: Patrzę znowu na tę linię To horyzont. To tu niebo całuje wodę. To tu dryfują statki A za nimi rozgrzane słońce. Wołam ciebie głosem syreny ale Ty Jesteś głuchy na moje wołanie... Jeśli nie przyjdziesz do mnie Jutro Dalej niż za horyzont. Nie patrz na mnie nigdy więcej

u mnie w domu, wczoraj pisałam ci to po francusku tez pod tym tytułem:) paa:) Juz bee wypatrywac ciebie punkt ta godzina. Wiec sie nie martw jak klatka bedzie zamknieta, otworze:)