Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asit

ważę 54kg/173cm wzrostu. czy mogę brać tabletki ZELIXE?

Polecane posty

wiem, że sa na recepte, ale mam mozliwosc kupienia takowych przez znajomosci. i na razie sie zastanawiam, bo czytalam o skutkach ubocznych i wiem, ze roznie bywa, raz kogos dopadnie np migrena, kogos innego suchosc w ustach, a kogos nic. ale moje pytanie brzmi - czy przy moim BMI istnieje wieksze ryzyko wystepowania tych skutkow ubocznych? zaznaczam, ze mam 17lat. chcialabym schudnac do ok.47kg licze na szybkie i sensowne odpowiedzi, pozdrawiam

Gość masz idealną wagę
tyle w temacie

ale jednak mnie nie zadowala, wiec jesli znasz odpowiedz(chocby niepelna) na moje pytanie to bardzo prosze o udzielenie mi jej

Gość scxdscd
gratulacje za wolę bycia płaskim wieszakiem bez okresu... bo jeśli jeszcze nie wiesz to ci zapewne zaniknie przy wadze 47kg a zeby wrócił juz nie jest takie proste wiec powodzenia;)

jastes młodziutka.lepiej nie bierz tych leków. fakt ze mozna po nich schudnąć ,ale szkoda zdrowia. przy takim wzroscie i tej wadze jestes napewno szczupła

zelixa była kiedys na recepte,ale teraz jest wycofana z całej UE,nie kupisz jej legalnie,a na czarnym rynku to nie wiadomo co ci wcisną.....