Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemensa piensa

Jak do niego podejsc i przy okazji nie zwariowac??????????????????????

Polecane posty

Gość klemensa piensa

Gadam od 3 miesiecy na gg z chlopakiem, z ktorym znamy sie z widzenia, pierwsza napisalam i jakos udalo mi sie przez ten czas ukryc, jak sie nazywam i skad go znam, choc wie, czym sie zajmuje, ze sie widujemy itd. Postanowilam zrobic WOZ BADZ PRZEWOZ i sprawdzic, czy na zywo bedziemy dogadywac sie rownie dobrze, jutro chce do niego podejsc i powiedziec, ze to ja. Wesprzyjcie mnie jakos, bo zwariuje do rana.

Gość klemensa piensa
Prosze

mysle,ze powinnas go oswiecic przez gg... jesli go zaskoczysz w realu to reakcja moze byc rozna... :) lepiej daj mu czas, zeby sie z tym przespal...

Gość klemensa piensa
Dam mu czas, jak juz podejde i sie przedstawie, moze spac z ta mysla ile chce :D nie zrobie sobie tego, musze zobaczyc reakcje, a domyslic sie nie domyslil, napisalby mi o tym

Gość klemensa piensa
Napisalam mu, a potem sobie poszlam. Od wczoraj cisza. Znaczy to, ze?

Gość klemensa piensa
?

Gość voodka
tez pisalam z takim jednym, ale sie wkurzyl, ze nie chcę powiedziec kim jestem (a nie chce bo mam ku temu powody) i przestal mi odpisywac :D A chcialam go najpierw poznac, chocby przez internet. Tez sie zastanawiam czy sie nie przyznac, ze ja to ja, ale obawiam sie oczywiscie reakcji :P

Gość voodka
ale ja myślę, ze warto zaryzykowac i poznac się w realu.

Gość klemensa piensa
Ja mu napisalam, widzial juz moje zdjecie, wie, kim jestem. Ale nie mialam sil gadac dluzej. Podalam linka i powiedzialam: ide. Byl zaskoczony, ale gadal dalej i zdziwil sie, ze juz znikam. Po kilku minutach wyslal mi zaproszenie na jednym z portali. Od tamtego czasu nie gadalismy. I dzis tez nie bedziemy pewnie

Gość jhgfvb nkij
a po ile macie lat ?

Gość voodka
A to skoro wie kim jestes to w czym problem ?

Gość klemensa piensa
TERAZ dopiero wie, bo mu w poniedzialek napisalam, po 22

Gość voodka
Ja was nie rozumiem :D a on ci sie podoba czy cos? I tak jak ktos wyzej pisal, ile macie lat ?

Gość klemensa piensa
no po 22 tak podoba czego nie rozumiesz? ja nie wiem, co sie dzieje, bo od poniedzialku nie gadalismy, od mojego ujawnienia i jego zaproszenia po nim nie wiem, co on mysli, jak na to zareagowal itd pewnie juz nie chce ze mna gadac

Gość voodka
A moze poprostu nie moze wejsc, nie ma czasu czy cos. No nie wiem ja tez bym sie pewnie martwila, ale skoro wie kim jestes to moze podejdz do niego, skoro sie widujecie :P Glupio by to wygladalo gdybyscie sie mijali na ulicy tak bez slowa.

Gość klemensa piensa
no ma tam jakies swoje plany, ja tez nie siedze caly czas przy komputerze a pierwsza okazja do spotkania na zywo bedzie dopiero za dwa tygodnie wiem, wiem, musze uzbroic sie w cierpliwosc ale ja juz do niego pierwsza nie podejde, napisalam pierwsza i starczy. jezeli bedzie chcial kontaktu sam go znajdzie. a ja juz bym chciala chociaz wiedziec, czy chce ze mna gadac...

Gość klemensa piensa
?