Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schogu100

Chce sięzabić.. :(

Polecane posty

Gość fjkhfvjh
dcfdfvctfvgbtbgvtb- kurcze aż mi się łezka w oku zakręciła... Widzisz Patryk- też dasz radę, mądry z Ciebie chłopak, jeszcze wszystko przed Tobą!

dcfdfvctfvgbtbgvtb W co grałaś? Ja klikam od ponad 2 lat w Bloodwars

Gość dcfdfvctfvgbtbgvtb
w Mu Online :D Fajnych ludzi poznalam.

Patryk- trzymaj się. Szkoda by było takiego wartościowego człowieka. Wiadomo, rodzina ma być oparciem, ale tego wsparcia nie dostajesz, to jest niestety coraz powszechniejszy problem rodzin :( Uważam jednak, że powinieneś z ta nerwica gdzieś się zgłosić, jakieś środki uspokajające brać. Poradzisz sobie a i widzisz ilu tutaj ludzi, którzy są Ci życzliwi :) 🌼 - a to dla Ciebie, na miły humorek :)

Nom ludzie są świetni ;] Mam znajomych w całym kraju. Kilku nawet poznałem w realu.

Gość ONA 42
Bardzo mi przykro Patryku, że masz takie problemy. Wiem, że jeśli nie poszukasz kogoś, komu będziesz mógł zaufać nie poradzisz sobie sam. Spróbuj porozmawiać z rodzicami lub kimś obcym, ale przyjaznym. W najgorszym przypadku są tez anonimowe telefony zaufania. To dobre rozwiązanie. Zaufaj mi. Sama mam córkę w Twoim wieku i wiem, że często nie mam pojęcia cos się dzieje w jej życiu. Uwierz mi, choć nic na to nie wskazuje, rodzice na pewno Cię kochają! Życie nam dorosłym daje na maxa w kość i zapominamy o swoich dzieciach. To okrutne. Uświadom im, co teraz przeżywasz, nawet wykrzysz jeśli trzeba. Odważ się zawalczyć o siebie. To, że nie możesz spać itd. To typowe objawy nerwicy. Musisz wspomóc się farmakologicznie i konieczna jest wizyta u psychologa i psychiatry. Poczytaj na forum w Twoim mieście, nie wszyscy są beznadziejni. Uwierz mi proszę będzie lepiej. Jeśli nie masz siły, postaraj się nie planować na długo wprzód, staraj się walczyć o każdy dzień. Nie patrz na oczekiwania innych. TYLKO TY SIĘ LICZYSZ.Zwyciężysz, jestem pewna. Przytulam Cię. Mama Martyny

rus1 a ja też :) wiadomo, zdarzają się pewne ewenementy, ale na tych ludzi których ja poznałam nie dam złego słowa powiedzieć :) A na pewno nie mielibysmy szans poznac sie w rzeczywistości :)

Ja mam trzynaście lat (teraz wszyscy przestają czytać, bo pewnie bachor i nie ma nic do powiedzenia) i też nie bardzo mam się z kim przyjaźnić. Siedzę w domu, komputer, tv, książki, czasem sobie popłaczę... Wszystko przez gimnazjum, wcześniej miałam przyjaciółki, teraz się zmieniły "w towarzystwie". Jestem nieśmiała, więc towarzystwo mnie raczej odstrasza. Rozumiem Cię. I się trzymaj ;*. Ja próbuję to wszystko czasem w żart obrócić, ale chyba... chyba takiej metody nie polecam.

Gość schogu100
Czwórka z napędem@ a dziękuje :) hmm co do tych leków... tak czytam trochę o tym i nie wiem czy chce to brać ale chyba będzie trzeba.

Nie ma za co Patryk :) myślę, że możesz liczyć na nasze wsparcie tutaj :) Każdy miał jakieś takie sytuacje w życiu, kiedy myślał o najgorszym, ale trzeba to przetrwać. Wiesz ilu ludzi dałoby wszystko, żeby żyć, miesiąc, rok dłużej a nie będzie im to dane. Posłuchaj starszych - wyjdziesz na prostą :) rus1- aaaaaa w nic takiego , snookera na necie :P rzadko Counter Strike :classic_cool: na reszcie sie nie znam :)

Gość alkjhgfujhgf
schogu100 - zgłaszam twój post na policję mam nadzieję, że cię szybko odnajda po IP trzymaj się

Gość schogu100
nie dla mnie hehehe :P.. 6 zaliczeń na wtorek

Gość eMkaeMka
Patryk,a moze zamiast leków spróbuj pić melise...Twój organizm nie jest przyzwyczajony do leków,więc może zacznij od czagoś słabszego...Meliska Cię uspokoi i troszke wyciszy:)

ktoś Ci dobrze napisał,skończysz szkołę - będzie inaczej :) Ja Cię rozumiem w domu miałam tak jak Ty i mimo,że miałam dużo znaojomych,przyjaciół to tak naprawdę z problemami zawsze zostawałam sama,to byli tacy znajomi ..żeby wyjść na piwo,na jakąś imprezę,na ognisko...a tak to lipnie. Niczym się nie martw,będzie dobrze :)

Gość vndfgbs
pij dziurawiec - ja po tej herbacie mam totalny odjazd :D

Gość eMkaeMka
Patryk wiesz co....powinieneś spojrzec na to wszystko z innej strony,nie przejmuj sie tym co mówią i myślą inni.Zacznij myśleć o sobie,że Ty jesteś panem swojego losu.Ró tak żeby Tobie było dobrze,żebyś Ty był zadowolony,a to co inni będą mówić...miej to gdzieś! Skup się na nauce,na sobie,nabierz wiary w siebie...zobacz ile osób Cie tu wspiera:)

Gość schogu100
Melisę już piłem i nie pomagała aczkolwiek była dobra :D Hehe widzę dziękuje :)

oferma Ty zjebie genetyczny,pierdolony niedorobieńcu i niedorozwoju zamknij wreszcie ten śmierdzący ryj fiucie!! 😡

Gość schogu100
Hej hej spokojnie! ja się tam tym nie przejmuje ... to wręcz zabawne jakie to rzeczy wypisuje ten smieszny szczyl,który co słowo przeklina jak szewc .. tacy ludzie nie sa godni uwagi :)

Gość schogu100
Wiem wiem są chwile lepsze i gorsze ale ostatnio nawet nie mam prawie czasu na sen a nikt mnie nie chce wesprzeć .. Strasznie sie zamartwiam tym i nie mam już niekiedy siły myśleć.. czasem mam ochote wybiedz na dwór i z całych moich sił krzyczeć do zdarcia głosu ale jakby to wyglądało :P