Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama_Lilianki22

zagłosujcie prosze:)

Polecane posty

Gość nie odwracaj kola ogonem
kasia www suko po co sie podszywasz

Gość kasia wroclaw ww
ja mam jeden nik, weszlam zobaczyc dzidzie a tu jakas wojna i ublizanie. oddajcie glos jak wam sie podoba a jak nie to nie- proste jak drut.

jak zwykle kłótnia. nie możecie normalnie pogadać? jak ja kogoś nie lubie to poprostu go ignoruje. córcia śliczna. masz mój głos

Gość wima 7 ładne
dzieciątko, tylko uszy takieeee ogromne, jak osiołek ze szreka!!!!!!! Po mamusi czy tatusiu?

hehe no faktycznie takie wielki wyszły. ale to wina zdjecia. te uszko troszke odstaje bo mala sie ciagle za nie ciąga.

aż poszłam do łóżeczka sprawdzić czy są takid duże hehe. naszczescie nie :)

Gość aaajjj jak tak
wima7!!!!!!!! nie mówi się TE uszko tylko TO uszko bo uszko jest jedno chyba że chcesz powiedzieć TE uszka!!!

Gość wima 7 ładne
pilnuj jej,żeby nacigała. Mojej koleżanki córeczka tak robi, ale jak byś zobaczyła jej uszy to byś usiadła z wrażenia, serio. dosyć że wielki, to takie elastyczne, jakby chrząstek nie było. Brzydko to u niej wygląda bo nie ma własów, mimo swoich 2 lat. Jak włoski urosną to pewnie zasłonią troche te uszka.

skoro tak myslisz. nie obchodzi mnie twoje zdanie sfrustrowana samotna babo

ZAPRASZAM PSYCHOPATKO Z ZABURZNIAMI EMOCJONALNZMI. POWODZENIA ZYCZE

NAJWIDOCZNIEJ JESTE SAMOTNA SKORO NIE MASZ CO ROBI TYLKO LUDZI WYSZUKIWAC. JESTES ZEREM

KONCZE GADKE Z TOBA BO JESTES KILKA POZIOMOW INTELEKTUALNYCH NIZEJ I KONWERSACJA Z TOBA NIC DO MOJEGO ZYCIA NIE WNOSI. ZEGNAM

Gość jurand ze spychowa hj
do von Ty jesteś kobietą która ma dzieci? Jeśli tak to współczuje im bardzo że muszą wychowywać się w tak patologicznej rodzinie. wima7- gratuluje zdrowego rozsądku w podejściu do tego czegoś czego człowiekiem nazwać nie można. Twoja córeczka jest śliczne pozdrawiam cieplutko :)

czemu jest oszustką? bo jej konto zablokowali? żenada

Mi raz zablokowali bo zostawiłem zalogowane i moja 8 letnia cór nazamawiała sobie ok 20 lalek i innych zabawek. nie z karzdtm sprzedawcą się mogłem dogadać mimo propozycji zwrotu prowiji. i co? różne przypadki chodzą po ludziach. pozatym sprawdziłem jej konto i ma same pozytywy. Ale niektórzy szukają dzióry w całym

wychowujemy, wychowujemy. do dziś przeprasza jak dla żaartów wspominamy tamten incydent. a ma już 13 lat.

Gość SprytnaKlaraa
angells czemu cie tu tak nei lubia ????? powiem ci ze te ploty rozsiewa lattemachne czy jak jej tam bylo z topica kontynuacja topiku Mani na moj temat tez rosiewala