Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuśaaaaaaaa31

odstawienie tabletek a dlugosc cylku-brak okresu

Polecane posty

Gość sylwuśaaaaaaaa31

dziewczyny jakie macie cykle po odstawieniu tabletek? pierwszy cykl bez tabletek -okres w 37dc teraz mam drugi cykl , dzis 38 dc i nie mam okresu jakies 2 tyg temu czu;lam bol brzucha jak na okres i nic pare dni temu to samo-nawet wzielam tabletk przeciwbolowa bo myslama ze sie zaczyna i chcialam za wczasu zazyc zebym potem nei musiala dlygo czekac az zacznie dzialac zaczynam sie denerwowac bo oczywiscie nie stosowałam zadnych srodkow antykoncepcji czy mozliwe zeby az tak mi sie cykle wydluzyly po tym odstawieniu?

Gość Zamiast
Kumpela tak miałam. Każdy kolejny okres przychodził później aż trzeba go było lekami wywoływać. Do lekarza musisz iść.

Gość sylwuśaaaaaaaa31
haloooooooooo żadna nie miałą podobnie?

Ja tak miałam i ... mam nadal :( ''miesiączki'' a raczej plamienia trwały 2-3 tygodnie potem 2 miesiące przerwy , tydzień plamienia i znowu 3 miesiące przerwy...totalny chaos :( zaliczyłam 2 lekarzy , każdy próbuje wyregulować mi miesiączkę , ale się nie udaje. leczono mnie Luteiną ,Orgamentilem i teraz brałam Prowerę (ostatni 3 ''cykl'' i czekam na miesiączkę-ale czuję ,że znowu sie nie pojawi ),nic nie działa prawidłowo , nadal mam plamienia zamiast miesiączek , długość cykli ???? nie wiem co mam ci powiedzieć , pomimo brania lekarstw nadal nie moge nic wyliczyć :( Jest tak od 16 miesięcy ... staramy się o dziecko , ale zaczynam tracić nadzieję.... :( :( :( :(