Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coteraznnnzn

Zawsze bede sama , ponieważ brzydzę sie i boję seksu :(

Polecane posty

Gość coteraznnnzn

nie wiem co mi jest :(

Gość a ile masz lat?
Pewnie po prostu jeszcze nie dorosłaś jeśli nie fizycznie to psychicznie. Albo nie zakochałaś się. Dla mnie seks tylko dla seksu też jest beznadziejny

Gość monty
umow sie z ramolem ktory ma leniwego penisa w temacie obok :)

Gość 23342232332
albo jesteś aseksualna - wtedy po prostu szukaj aseksualnego faceta (są fora) ale skoro się boisz, to może byłaś molestowana w dzieciństwie i nawet tego nie pamiętasz?

Gość coteraznnnzn
21 lat. Perwszy raz juz mialam za sobą i szczerze mowiac srednio mi sie podobalo. Wole zdecydowanie przytulac sie ,calowac dotykac i tyle. Nie wiem co ludzie w tym wszystkim widzą :/

Gość detektyw monk
nie co widzą, a czują- przyjemność. jeżeli sama tego nie odczuwasz to nie pierdol- że co inni w tym widzą. i nie postrzegaj świata własnymi odczuciami. to ty jesteś inna

Gość salianka
Nie wyciągaj takich dramatycznych wniosków :) Po pierwsze - Nie masz się czym martwić, ponieważ nie każdy lubi seks.Jest naprawdę sporo ludzi, którzy preferują petting. Po drugie - po jednym razie przekreśliłasz seks.A może to po prostu nie był odpowiedni facet,może miałaś jakiś dyskomfort psychiczny,może gra wstępna była za krótka...opcji jest wiele. Po trzecie - kobiety dojrzewają inaczej niż mężczyźni.Nam apetyt na seks zwiększa się z wiekiem.Jest to związane z coraz lepszym poznawaniem siebie,swego ciała, swych potrzeb (również seksualnych) i pozbywaniem się kompleksów.