Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i pytanie czy sie utrzyma

Umówiłam się do fryzjera na 9 a ślub o 15, utrzyma sie fryzura?

Polecane posty

bo to w sumie 6 godzin :o a pózniej jeszcze całą noc...Pozniejsze godziny miala zajete więc zapisała mnie na 9.00 Mają to być rozpuszczone loki ale nie wiem czy fryzura utrzyma się w dobrym stanie tyle czasu? Później wiadomo jeszcze prysznic (oczywiście nie mocząc włosów), makijaż i ubranie. Jak myślicie?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
wykąp się przed fryzjerem, bo inaczej nie ma szans, żeby się utrzymało. U fryzjera zlecą Ci ze 2 godziny, myślałaś że 15 min? A jeszcze makijaż, ubrac się i wgl to do 15 akurat. włosy od fryzjera nie rozwala sie po godzinie.

2 godziny raczej nie bo to tylko loki rozpuszczone, mam włosy do ramion więc może góra godzina. Chce loki w tym stylu http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/czarne/loki/damskie/fryzura1072144.htm czyli normalne na lokówce. Maluję się sama (podkład + puder + cień + tusz) więc zajmie mi to pół godziny. Dlatego zastanawiam się czy fryzura wytrzyma, czy loki się nie rozwalą? Mam nadzieję , chyba że zaznaczyć żeby spryskał mi czymś mocnym by się nie rozwaliło?

Gość moim zdaniem rozpadnie
ci sie

up

Gość asdfghjklkjhgfdsa
zalezy jakie masz wlosy.... ale na pewno prysznic przed fryzjerem a nie na odwrot bo nic ci to nie da..... od samej wilgoci sie zepsują....