Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumiku ona

Pytanie o pozycje od tylu

Polecane posty

Gość fikumiku ona

Bardzo lubie ta pozycje ale nieraz jak kochamy sie od tylu to czuje bol przy mocniejszym pchnieciu nie zawsze ale nieraz mnie to wkurza lubie sie wypiac na maksa i jak nieraz to zrobie to jak mi wlozy to nie moge i musze sie wyprostowac. Nie wiem czemu tak jest nieraz moze pchac z calej sily i nic a nieraz masakra. Nie zalezy tu od rozmiaru czlonka mojego meza bo ma normalnego. Nieraz tez jak kochamy sie klasycznie tylko nogi mam na jego ramionach a on szybko pchnie to tez tak jest. ma tak ktos?

Gość uhgjdgjh
Ja mam prawie taki sam problem :O Uwielbiam ta pozycje ,a raz na jakis czas kazde mocne pchniecie wywoluje przerazajacy bol w okolicach podbrzusza ,az sie automatycznie prostuje :O nie jest tak zawsze ,ale i tak strasznie mnie to wkurza :O Podobny bol wystepuje tez czasami w takiej pozycji http://www.cosmopolitan.com/cm/cosmopolitan/images/Av/x-marks-the-spot-sp-md.jpg Ktos wie dlaczegoto moze sie dziac ?:O

Gość fikumiku ona
w takiej pozycji tez mnie czasem boli ale nie zawsze. Kurcze wkurza mnie to

Gość uhgjdgjh
Mnie tez. Najbardziej denerwujace jest to ,ze nie mozna przewidziec tego bolu ,a nie zawsze sie pojawia i jak nagle za przeproszeniem jebnie to az skreca z zaskoczenia i bolu :O az psuje sie nastroj ...

Gość fikumiku ona
niestey, ciekawe od czego to zalezy? moze ktos wie?

Gość fikumiku ona
mnie się zdarza czasem pierdnąć, wtedy mnie boli naprawdę bo partner się wkurza i wali mi klapsa w pośladki :(

Gość fikumiku ona
12:02 [zgłoś do usunięcia] fikumiku ona mnie się zdarza czasem pierdnąć, wtedy mnie boli naprawdę bo partner się wkurza i wali mi klapsa w pośladki PODSZYW

Gość fikumiku on
a ja nie lubię brać kobiet od tyłu, bo czuję wtedy okropny smród z ich okolic intymnych - pomieszanie cebuli ze spoconymi pachami, kałem i moczem :(

Gość uhgjdgjh
Octavia nie wiesz może czy powinno się iść z tym do lekarza czy cos ?

Czytałam trochę na ten temat i raczej nie da się nic z tym zrobić. Po prostu taka budowa. Też mam tą przypadłość- tzn tak mi się wydaję, bo też odczuwam ból przy wyżej wymienionych pozycjach.

Gość uhgjdgjh
Ech szkoda :( Mam tylko nadzieje ,ze sie nie pogorszy kiedys np jak urodze dziecko.. :( W kazdym razie ,na nastepnej wizycie u gina pogadam z nim o tym.

Ja muszę chyba jakiegoś innego ginekologa znaleźć. Mój jest dość wiekowy i ogranicza się do wciskania tabletek. Nic mi na temat budowy nie powiedział. Ale przy tym jest sympatyczny, dlatego jak trzeba do niego chodzę.

Gość fikumiku ona
to mamy pecha

Gość Jovitaaaaaaaaa
niestety tez mam ten problem a seks od tylu jest taki fajny:P