Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich kobietek

jak poznać po facecie że jest gejem....otóż mój kuzyn....

Polecane posty

nigdy nie miał dziewczyny, raczej z charakteru ostry, wyrazisty, normalnie się ubiera, tylko praca i praca, teraz go zwolnili i siedzi w domu i tylko komputer....na każdą dziewczynę co przechodzi obok mówi ale ''piękna'' z taką ironią, albo ale szpetna....tylko na króliki playboya te blondyny mówi że są laski:))))) jak poznac że jest gejem , jaki test zrobić:)

Gość spytaj
Spytaj w aptece, w tych lepiej zaopatrzonych powinny być takie specjalne na ślinę, pluje się i wychodzi- czerwona kreska-gej, brak kreski nie jest gejem.

:)))))))))))))))))))))

Gość ....Maćka....
"Tylko na króliki playboya te blondyny mówi że są laski" No to raczej nie jest gejem

Gość zimna cola
Mój przyjaciel jest gejem, wspaniały chłopak, chodzi ze mną na zakupy, do fryzjera,kosmetyczki itd,itp. Plotkuje ze mną na temat mody, Ma tylko koleżanki, mnóstwo ich, dobrze się rozumie z kobietami. To co Ty napisałaś nie znaczy o tym , że jest gejem. Gej zachowuje się jak kobieta( przynajmiej mój pprzyjaciel)

Gość njalepiej poros jakiegos gej
zeby go poderwal.

aha, pewnie szuka księżniczki z bajki jak te króliczki z playboya

Gość ...Cykadella...
zimna cola cyt. "Gej zachowuje się jak kobieta" ;D ;D Hahaha! Padłam! ;D Słabo znasz ludzi...

Gość rutkowski
muj kuzyn to pedał bo chodzi codziennie z kolesiem jakimś do kibla i niewiadomo co robią siedzą ciągle ze soba raz gdy siadnełem bliko niego to jego kolega był o niego zazdrosny i siadł koło niego co zrobić

Gość rutkowski
oni sobie wszystko pomagają chodzą wszedzie razem nigidzie nie idą bez siebie .. zobaczyłem ze on ma nagie zdjęcie jakiegoś faceta hyba tego kolesia czy są pedałami on przyjeżdżał kiedyś do niego i byli sami a jak ja tam w