Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania12

pomożecie

Polecane posty

Gość ania12

bylismy z chłopakiem nadzy i się pieścilismy on mna a ja jego i on od tyłu pocierał mnie nim i była tam wydzielina z niego i kazałam mu nałożyc prezerwatywe a po załozeniu jej piescilismy sie od tyłu gdzie była ta wydzielina a potem weszedł we mnie do pochwy ale nie cały i to było tylko z 3 razy czy jest prawdopodobienstwo przeniesienia wydzieliny tej na prezerwatywie do pochwy i zajście w ciąże PROSZE O Pomoc bo kres mi się sóźnia 7 dni:(

Gość ania12
cZY KTOŚ ODPOWIE NORMALNIE?:(

a jestes w staie wyliczyc czy to były dni płodne ? moim zaniem jest duza szansa na zajscie w ciąze ile ty masz lat ? kiedy sie kocahliscie w ktorym dniu cykłu ... i ile twoj cykl ma dni ?

Gość ania12
MARZEC 19 TO BYŁ A OKRES MIAŁAM 8 MARCA

tak to ci nie pomoge ... wiecej szczegółow ile dni ma twoj cykl ? kiedy miałas okres ? robiłas test ? ile ty masz lat?

Gość ania12
Okres miałam 6 lutego a nastepny 8 merca a kochalismy sie tak jak pisałam wczesniej to było 19/20 marca nie pekła bo jak pisałam wcześniej weszdł tylko troche i tylko z 3 razyale to z zab . pisałam wczesniej o co chodzi wiesz a mam 19 lat prosze przeczytaj to na samym poczatku.

Gość ania12
testu nie robiłam poprostu czekam może dostane w weekend

zrob test i sie wyjasni .... słuchaj jak ja miałam 19 lat to juz byłam 19 tyg ciązy ale poroniłam ,,,, tez mysłąlam ze z prezerwatywa seks bedzie bezpieczny ale sie mylilam ,, przed wytryskiem z penisa wydobywa sie wydzielina ona tez zawiera plemniki ale nie sa tak bardzo aktywne ale sa ,,,, teraz mam 23 lata i jestem juz zareczona tydzien temu byłam u lekasza i stwiercil u mnie staium wczesnej ciązy dal mi skierowanie na hcg ... dzisiaj robiłam test owulacyjny i wyszedl pozytywny.... tylko ja z moim narzczonym staramy sie odziecko .... ja jestem juz gotowa zostac mama a moj narzczony zostac ojcem ,,... staramy ie juz pol roku ,,,, i jestesmy pemni ze tym razem sie udało ..... wiec idz do apteki i kup test ciazowy . jesli sie okres nie pojawi to zapisz sie do ginekologa ........ a nastepnym razem jesli nie jestes pewna to poprostu sie nie kochac .. albo idz to lekasza i niech ci przepisze tabletki antykoncepcyjne ......

z moich obliczen to mialas dni płodne ,,, ale mowie kazda kobieta ma innaczej owulacje . moze sie sponic albo byc wczesniej ..... ale ja radziłąbym ci isc do ginekologa

Gość kkalsoaso
a jak sie oblicz dni płodne?

Gość ania12
5 lub 7 wiesz a czytałas co wcześniej pisałam wyżej wszedł we mnie tylko nie cały 3 razy z zab wiesz tylko nie wiem czy ta wydzielina moze spowodowac ze jestem w ciązy wcześniej go tylko dotykałam po nim a on potem mnie nim z tyłu załozył potem zab dotykał z tyłu i wszedł tylko czubek i ze 3 razy czy moze byc tak ze ta wydzieline mozna przeniesc na prezerwatywie do pochwy i zajsc w ciąze bo co z tego niby na kalędazyku co liczyłam to dopiero 20 był płodyn boje sie ze moge byc w ciązy i boje sie zrobic test bo wyjdzie ze jestem

Gość ania12
ale jeszcze od piatku byłam chora na grype i brałam tabletki od przeziebienia itp

ja tak powiem ... zrob test i sie dowiedz ,,,, prezerwatywa to czasami jest wradkiwa i moze pelknoc .. a facet nigdy ci nie powie prawdy czy pekla gumka .... wiec radze ci idz do apteki kup test i sie przekonaj a jak ci okres nie pojawi zapisz sie do lekasza .... ja tak na odległłosc niestety ci nie pomoge ......

to tez moze wpłynac na opznienie sie okreu ,, rowniez stres nerwy .. antybiotyk ,, goraca kapiel . alkohol .. poczekaj nieenerwuj sie okres przyjdzie ,,, jesli nie masz objawow ciazy to sie nie boj ,,,,

Gość ania12
ale wiem ze nie pekła bo widziałam i chciałam tylko sie zapytac czy jest to możliwe przez ten sposób zajść w ciąże ?co pisałam wszedł tylko czubek nic wiecej

Gość ania12
nie mam bo od 20 józ minął miesiac i nie mam nic zadnych oprócz okreu co sie mispóźnia

Gość ania12
ale mi chodzi od tego minoł miesiąc prawie od kochania sie i nie mam obiaw ciąży. a okresu nie mam dzis 7 dzień powinnam dostac 8 kiewtnia jak dobrze obliczyłam:(

Gość masz 12 lat????
czy to tylko taki nick?

Gość ania12
mam tyle co pisze 19 a nie 12

Gość masz 12 lat????
No to powinnaś już wiedzieć, że na forum nikt Ci nie powie czy jesteś w ciązy czy nie ;) Leć do apteki i kup test żeby mieć pewność. Ja Ci mogę napisać, że możesz być w ciąży a inna osoba że nie ma takiej możliwości i komu uwierzysz? Idź do apteki po test i zrób najlepiej rano.

Gość ania12
dobrze zrobie albo poczekam jeszcze cały weekend i wtedy

sluchaj kazdy ci tu mowi zebys zrobła test ... wiec idz do apteki i zrob test ..... tutaj nikt nie powie ci czy jestes w ciazy czy nie upewnij sie robiac test i zapisujac sie do ginekologa ,,,,

Gość ania12
ok tylko chciałam wiedziec czy przez to mozna zajść w ciaze przez to

Gość ania12
wiecie ale od piatku pobolewa mnie brzuch to może mi sie okres zblirza i bedzie wszystko ok. ale i tak sie boje bo to może nie do okresu :(