wiewiórka97 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Ciekawa jestem co sądzicie o tym młodym polskim aktorze. Czytałam artykuł w najnowszym numerze "Fashion magazine" na jego temat i zdziwicie się pewnie, ale dopiero tam zorientowałam się, że Kazik z "wszystko co kocham" i Dominik z "sali samobójców" to ta sama osoba czyli Jakub Gierszał. Tu i tu według mnie zagrał genialnie. Okazuje się, że to bardzo zdolny chłopak: gra na skrzypcach, maluje, studiuje w szkole teatralnej. Poza tym ma coś w sobie, co przyciąga jak magnez. Myślicie, że na naszych oczach rozkwita nowa gwiazda kina? Czy może zachwyt Gierszałem jest "sezonowy" i niedługo minie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ytr 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Też jestem bardzo ciekawa co z niego wyrośnie. Po premierze „wszystko co kocham wszyscy zachwycali się Kościukiewiczem a mi już wtedy Jakub bardziej przypadł do gustu. Mam nadzieję, że nadal będzie przyjmował rolę w oryginalnych produkcjach. Póki co według mnie stawia na dobre role. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danteo Napisano Kwiecień 21, 2011 zobacz tutaj: http://bit.ly/ek2x6I : przyda Ci się ...:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewiórka97 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Chyba rzeczywiście stawia na jakość, bo teraz kręci film pt."Yuma" - to film sensacyjny o kradzieżach samochodów prze młodych chłopaków mieszkających na granicy polsko-niemieckiej. Grać tam ma marzyciela, buntownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eurekka Napisano Kwiecień 25, 2011 Taka rola chyba do niego będzie pasowała. Mi bardziej podobał się we "wszystko co kocham" a tak właśnie był taki buntowniczy i niepokorny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewiórka97 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Dla mnie też we "Wszystko co kocham" zagrał rewelacyjnie, choć była to raczej rola drugoplanowa... Ale jak podczas tego finałowego koncertu wywrzeszczał ze sceny, że spałowało go ZOMO, to aż ciarki mnie przeszły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nji 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Widziałam gdzieś jego sesję zdjęciową, podczas której wcielił się w postać Yves Saint Laurenta... Smokingi, muszki, nienaganny styl, piękny mężczyzna. Kojarzy się z Jamesem Deanem - prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erttree Napisano Kwiecień 27, 2011 Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmonline/sala_samobojcow_2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harienna Napisano Maj 2, 2011 Trochę tak, choć mi James Dean kojarzy się tramkami cinverse'a:) Ale generalnie bardzo lubię taki styl glamour - smokingi, muchy, cylindry i wykrochmalone koszule. to ma w sobie jakiś ogromny urok. Nji, gdzie widziałaś tę sesję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciusia90 0 Napisano Maj 2, 2011 Kocham Go - jako aktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harienna Napisano Maj 4, 2011 Ja mam trochę inne aktorskie miłości - Jack Nicholson, Tim Roth, Wiktor Zborowski, Marian Opania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nji 0 Napisano Maj 8, 2011 harienna- poszukałam w gazetach, które mam przy łóżku i żeby nie być gołosłowną- "Fashion Magazine" wiosna 2011. Tak się składa, że ktoś zakładający temat też był pod jej olbrzymim wrażeniem (widocznie) ;b. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franky 0 Napisano Maj 9, 2011 W filmie "Wszystko co kocham" był moim zdaniem lepszy od Kościukiewicza. (Kościukieicz pokazał na co go stać dopiero w "Matce Teresie..."). Jako Dominik był bardzo przekonujący. Mam nadzieje ze jeszcze o nim usłyszymy i ze nie zamieni się w celebrytę chodzącego na otawrcie butku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nji 0 Napisano Maj 16, 2011 Nie sadze. To aktor, który gdyby mial chodzic, juz by chodzil ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adriennearmstrong26 Napisano Czerwiec 17, 2011 Kuba jest niezwykły to fakt, zawiedziona byłam tylko, że przyjął rolę w tej beznadziei jaka okazało się Milion Dolarów a o pani Preis to już nie wspomnę...Młody aktor powinien zbierać doświadczenia i może to było powodem. Mnie postać Pawełka w ogóle nie bawiła. Przypomina mi Arniego z filmu "Co gryzie Gilberta Grapea " a to jak się nie mylę był dramat? Powiem tak, patrzcie i uczcie się !!! Kuba, jesteś geniuszem, uwielbiam Cie nie tylko za tą wy*****ą grzywę we Wszystko co Kocham ale za to jak grasz, za Twoją skromność, prostotę i wrażliwość. Du hast sehr viel vor sich :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulalula 0 Napisano Grudzień 28, 2011 po prostu muszę to napisać... Jakuba Gierszała odkryłam bardzo niedawno... jestem pod wielkim wrażeniem człowieka, aktora... z wielką niecierpliwością czekam, jak dalej potoczy się jego kariera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion_Silver 0 Napisano Marzec 14, 2013 Jak dla mnie, wspaniały aktor, a taki jeszcze młody, mimo to potrafi swoją pracę wykorzystać do szczytnych celów, ostatnio odwiedził dzieciaki na oddziale onkologicznym dzięki Fundacji Spełnionych Marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach