Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam do...........

Jakie imię dla dziewczynki i chłopca??

Polecane posty

Gość ja mam do...........

jakieś propozycje?

jak bede miala coreczke to bedzie Hania.dla synka nie mamy jeszcze jakichs imion konkretnych..ale propozycje: Filip,Dawid,Dorian,Szymonek..i Sergiusz. to ost najbardziej mi sie podoba :) a gdybym miala naraz 2 dziewczynki to Hania i Ada.

Sergiusz- ładne :) Filip- w mojej okolicy co drugi to Kuba albo wlasnie Filip :p Dorian tez ładne ;)

Gość ...D...
Jacek i Agatka

Gość aaaaniolekkkkkkk
imie nadaje duzo cech czlowiekowi wiec tym sie kieruj przede wszystkim a nie tym jak imie brzmi ja np bym wybrala imiona takich osob ktore mi sie kojarza bardzo pozytywnie i do ktorych nie mam zastrzezen czyli Maria,Paula ( nie mylic z paulina) Hanna Agnieszka Szymon Dawid Jakub Piotr Pawel Mateusz

Gość moze Meg Ryan?
hmmm dziewczynka MArtyna chlopiec Olaf Aleksander Przemek Daniel

w sumie dla dziewczynki oboje wiemy ze bedzie na 10000% Hania. decyzja podjeta razem. ale co z chlopcem?? jemu podobaja sie imiona na ktore ja dostaje mdlosci ..mnie podobaja sie takie o ktorych on nie chce slyszec. chyba bedziemy kiedys ieli problem bo ja za cholere nie nazwe dziecka kamil albo patryk albo krystian a on nie pozwoli dac mu sergiusz albo dorian..masakra co?

No nie wiem, ja nie dalabym dziecku na imie Dorian ani choćby Oliwier, Już wole Kamila czy Krystiana....a może Kordian? tak z literatury biorąc ;) Trzeba znalezc takie imię, ktore będzie odpowiadało wam obojgu, a może poczekajcie jak zobaczycie maluszka, od razu pomyslicie : oj Ty skarbie wyglądasz mi na..... :D

Dziewczynka: Anna Chlopczyk: Patryk A jesli chodzi o Sergiusza, to jak sie zdrabnia imie?:D wiem glupie pytanie, ale naprawde nie wiem:D

wlasciwie macie racje:) jak bedzie w koncu ta dzidzia w brzuchu chociaz to bede sie martwic. hmm co do zdrobnienia..Sergiusza.hmm. nie wiem:) jedyne co mi na mysl przychodzi to Sergiuszek..Sergus,sergi?;/ nie brzmi chyba za cudownie.pozostaje nie zdrabniac.:P

Gość taka sobie jaa
A ja dam chlopcu na pewno Adam, a dziewczynke maz chce Ewa (po babci), ale ja nie jestem przekonana, nic mi sie nie podoba z dziewczecych imion. Poczytam ten topik moze mi sie cos spodoba.

Gość hello it's me
Liliana - można cudownie zdrabniać Lila lub Lilka, Hanna, Anita Franciszek, Leon, Szymon

Gość YUGI korbielotowski
daj jakieś orginalne imię a nie te podpolite ruszenia typu kuba nicola maja ja mam synka dałam mu na imię Kasjan jest rzadkie i w przedszkolu to rodzynek ogólnie ludziom się podoba

Gość ja wybieram uniwersalne
Monika i Aleksander. bylby Adam ale juz jest jeden w rodzinie.

Gość gfrgrgr
maksymilian, laura , trystian, kacper, zuzanna, oliwia , dawid

Gość gfrgrgr
dominika , gabriel

Gość tralaaaaaa
Milena i Mateusz

Gość razpiecosiem
Cyprian i Maria :)

Gość kjyys
A Konstancja? Anielka? Berenika?Eurydyka..Jaśmina troszke nietypowe, ale coś w sobie mają :classic_cool: