Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość output

BŁAGAM WAS o opinię...

Polecane posty

Gość output

odchodzę od zmysłów powoli... do "wpadki" bez zapezpieczenia doszło 14 dnia cyklu, wg wyliczeń mojej aplikacji 3 dni po zakończeniu dni płodnych ( mam bardzo krótkie cykle ) Trwało to wszystko bardzo krótko, nie było wytrysku, wg. niego nie ma szans na żadną ciąże, ale ja jestem cała spanikowana. 30 godzin po zdarzeniu wzięłam tabletkę ellaone i teraz okers spóźnia mi się 2 dni, jutro będą 2 tygodnie od feralnej nocy więc planuję zrobić test ciążowy. 3 dni temu miałam objawy typowo przed-okresowe - bóle pleców, a dzisiaj w nocy okropny ból prawego jajnika (zwykłam mieć takie bóle przed samą miesiączką rok temu, potem zniknęły po kilkumiesięcznym braniu tabletek anty) Tabletki oczywiście odstawiłam już jakiś czas temu, a teraz jestem cała w stresie od tych 2 przeklętych tygodni, sama nie wiem czy ten ból jajnika to może być jakiś sygnał ciąży ?! Wydaję mi się, że to za wcześnie, ale biorę wszystkie ewentaulności pod uwagę... A Wy jak oceniacie moją sytuacje ? Jest o co panikować? Tak się boję..

Gość poradawwwwwwww
nie panikuj nie jestes w ciąży. mi tez kiedys się zawsze wydawałlo ze będe w ciązy będe w ciązy a to wcale nie tak prosto jest zajść jak sie wydaje, poza tym wzięłas tabletkę nie martw sie nie jestes w ciązy na 100%

Gość Szczesliwa88
również uważam, ze w ciązy nie jesteś dla pewności zrobiłabym test ciążowy ;)

Gość wiosenka :):):)
schizujesz i dlatego @ płata ci figle, nie martw się nie jesteś w ciąży , ale zrobiłabym test na twoim miejscu, to pozwoli ci sie uspokoić i szybciej dostaniesz @ pozdrawiam

Gość output
dziękuję Wam, zrobiłam test po południu, jest negatywny, zrobię jeszcze jeden jutro rano i liczę na ten sam wynik...