kiwi peeled 21 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Do osob znajacych j angielski . Moim problemem jest nie rozumiem tekstow angielskich , tlumaczac pojedyncze slowa wychodza mi glupoty czy wie ktos o strukturach zdan , czy sa jakies zasady . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hola hola hola Napisano Kwiecień 15, 2011 http://www.google.ie/search?hl=en&q=konstrukcja+zdania+w+jezyku+angielskim&aq=f&aqi=&aql=&oq= usun spacje i szukaj, a Twoje pytanie swiadczy o zupelnej nieznajomosci jezyka-wiec zacznij od podstaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 jest tysiac piecset zasad. po kolei musisz sie ich uczyc i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi peeled 21 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 a od czego mam zaczac lepiej sie uczyc czasow czy struktur czy wszystko naraz . Lepiej wykuc na pamiec czy rozwiazywac cwiczenia i zerkac na sciage ? jak wy sie uczyliscie ? prosze napiszcie to dla mnie wazne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasy to struktury Napisano Kwiecień 16, 2011 do nich dobudowujesz slownictwo, potem mowa zalezna, strona bierna i uczyc sie konwersacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach