Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzę go z całego serca k

Nienawidzę go z całego serca!!!

Polecane posty

Dzisiaj się dopiero o tym dowiedziałam, a wydarzyło się to we wrześniu. Mój chłopak gra w zespole na weselach, wiadomo panienki itp. nigdy nie byłam zazdrosna. Dzisiaj się dowiedziałam jak wyglądają te wesela. Nienawidzę go. Na jednym z wesel poznał dziewczynę miała 17 lat. Tańczył z nią pił wódkę, po weselu odprowadził do domu, ja do niego w między czasie dzwoniłam bo martwiłam się, że coś mu się stało, bo zawsze rano dzwoni. Wiecie co on jej powiedział? Że dzwoni jego SIOSTRA. Dowiedziałam się o tym dzisiaj, bo weszłam na jego nk w archiwum wiadomości (nie mam zwyczaju tego robić). Potem się jeszcze spotkali a teraz nie wiem... Nie wiem czy mam napisać do tej laski i z niej wszystko wyciągnąć czy dać mu jakoś nauczkę? Pomóżcie, bo jestem w kropce. Nie mogę się pozbierać ciągle ryczę. Faceci to świnie

Gość aaaaaassssssiiiia
napisz do tej laski z jego konta, zobaczymy co odpowie

Gość jeszcze nie raz przekonasz
się o tym, że faceci to świnie. Nie pisz do laski, może ona nie wiedziała o Twoim istnieniu? Pogadaj z chłopakiem, niech opowie Ci jak to jest, gdy gra na weselach

Gość smok wawelski i kokos
idź i wypytaj dziewczynkę ale nie wyzwij ją bo może jest niewinna i nie wie o tobie

Nie będę jej wyzywać. Ale też nie chce się zniżać do takiego poziomu żeby jej wypytywać. Ja się załamie, zaufałam mu a tu takie coś...

Gość smok wawelski i kokos
"zniżać do takiego poziomu żeby jej wypytywać" po prostu się zapytaj czy podrywa ją twój chłopak bo myślisz że cię znią zdradza

to jest dobry przykład na to,że facetom nie należy ufać.Czy to na gruncie kolega czy mąż

pierwszy raz slysze zeby dziewczyny lecialy na chlopakow grajacych na weselach :D:D:D

Gość kjhgfh
jak ma niby się zapytać? laska i tak zanim jej odpisze powie o tym temu chłopakowi, to bez sensu najlepiej on niech sie tłumaczy

to było na jakiejś wsi te wesele, więc może dlatego na niego poleciała. Nienawidzę skurwysyna. Pewnie zaraz przyjedzie po pracy. Nie wpuszczę go

wiecie co zrobie....? napiszę do niej że to niby T. piszę i się wszystkiego wypytam tzn naprowadzę aby sama się wygadała

Gość Spring girl in bitchred dress
faceci to chuje, naprawdę. Zawsze śmiałam się jak mi strasze koleżanki mówiły, że faceta trzeba wychować i nigdy mu nie ufać, sama sie przekonałam, że to prawda...

czy to ważne gdzie to wesele było?Jakoś nie wydaje mi się.Zakładając,że faktycznie miał z Nia romans czy tylko flirtował-to pomomo tego,że się "gotujesz" ja pogadałabym z Nim.Zawsze możesz zapalić głupa,że ona do Ciebie zadzwoniła i opowiadała o Nim(przypadkiem nie wypucuj się że p[rzeglądałaś pocztę na Nk)-poobserwuj jak on się zachowa jak mu to powiesz.....

no to już najgłupsze co mogłas wymyślec-pisać z jakąś panną X.Bezsensu!

Tylko, że on jest taki, że nawet wtedy kiedy będę miała dowody on się wyprze w żywe oczy

to powiedz mu tak:chciałabym sie od Ciebie dowiedzieć prawdy-co Cię łączy z X-i nie próbuj mi makaronów nawijać na uszy -no słucham sensownej i prawdziwej odpowiedzi!

dodam że jesteśmy parą tranzwestytów :)

nie wpuściłam go do mieszkania.. wydzwania, nie wie o co chodzi. Ja muszę być sama przemyśleć wszystko

podszywa dziękuję bo nawet nie są śmieszne

Gość olllala
nie radzę pisać do dziewczyny, bo najprowdopodobniej nic nie wie o twoim istnieniu; wiem co piszę bo znam to z własnego życia, mój były facet też mnie zdradzał i wiem na pewno, że kolejne jego panienki wiedziały owszem o moim istnieniu ale w czasie przeszłym, faceci to świnie, potrafią kłamać na zawołanie

przetrzepałam cała jego nasza klase i twierdził ze mamy kryzys. mlodych dup mu sie zachciało