Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedotykalna

Spadające kilogramy.

Polecane posty

Powiem z góry że jestem załamana. Od nowego roku miałam postanowienie - nie jeść słodyczy - wytzymałam 2,5 miesiąca. Nawpieprzałam się czekolad po tych dwóch miesiącach i wszystko poszło na marne. Po kolejnym czasie wrzuciłam na diete 1000 kcal i oczywiście wytrzymałam 2 tygodnie, teraz zaczynam już 3 raz. Od dziś kolejny raz dieta 1000 kcal. Mam nadzieję, że wytrwam, bo z takim brzuchem nie pokażę się nigdy w życiu :/ Poza marnymi dietami, na szczęście wytrwale od 1,5 miesiąca 3 dni w tygodniu biegam, a 4 dni ćwiczę na orbiterku średnio po 30 min :) Pozdrawiam wszystkie kobietki walczące ze swoją silną wolą, która robi z wami co chce, tak jak moja... :) Buziaczki, good luck!

Gość włośnica
Na diecie 1000 kal+ wysiłek fizyczny musisz być ciągle głodna????? Ja poszłam do dietetyczki i bez specjalnych wyrzeczeń oraz ćwiczeń schudłam 8 kg w 2 miesiące :D

Właściwie to ciągle głodna nie jestem :P Tylko nie wiem, już czego się chwycić żeby zgubić brzuch, niby jakiś tam wielgachny nie jest, ale denerwuje oczy ;p gratki, skoro schudłaś :)

Gość widzę widzę widzę
Włośnica - a co poleciła Ci dietetyczka ?

Gość włośnica
Dietetyczka rozpisała mi dokładnie co jeść, co ile godzin. Dieta zawierała ilość kalorii dostosowaną do mojego wieku i upodobań kulinarnych, dużo nabiału, nawet były słodycze bo na diecie można jeść wszystko byle z umiarem. Polecam wizytę, warto odżałować kasę :)

Włośnica - a dużo wyszła Cię taka wizyta? podaj chociaż przybliżoną cene, jeśli to nie problem :) WIadomo,ze z dietetykiem zawsze zdrowiej :)