Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamamba123

Temperatura w ciazy.

Polecane posty

Dziewczynki mam do was pytanko, otoz jak to jest z ta temperatura w ciazy.. , wiem wiem juz tutaj wiele postow zakladalam , zawsze mi pomoglyscie , mam nadzieje , ze i tym razem. chodzi mi o to , ze miesiaczke dostalam w terminie jak byla planowana , temperatura tez spadla o jakies 0,4 kreski , teraz po tej miesiaczce , dalej mam taka temperature tzn 36,4 czasem 36,5. Jak myslicie czy jest jakas mozliwosc , ze jestem w ciazy ??

to zalezy w ktorym dniu cyklu jestes, ale tempka w ciazy jest troche wyzsza niz opisujesz u siebie:)

po miesiaczce czyli ktory dzien cyklu? jesli byla miesiaczka to mozesz ciaze wykluczyc. ?Chyba ze byla krotsza i bylo to bardziej plamienie, owczas zrob test. Ale temp na ciaze nie wskazuje. O ktorej mierzylas temp?

Gość poczytaj sobie tu
"Prawidłowa temperatura ciała to 36,6 stopni Celsjusza. O gorączce mówimy, gdy temperatura ciała wzrośnie od 37,6 i więcej. Jest to wtedy mechanizm obronny organizmu. W pierwszych tygodniach ciąży zazwyczaj temperatura ciała w zrasta o 0.5 stopnia. Utrzymująca się od momentu jajeczkowania temperatura ciała około 37 stopni Celsjusza jest jednym z objawów wczesnej ciąży, podwyższona temperatura od 37-37.5 jest wynikiem zmian hormonalnych zachodzących w organizmie wywołanych ciążą. " U ciebie raz, że był okres a dwa, że temperatura jest w normie więc ciąża to raczej nie jest.

Gość dfdddd
a jesli jest 37,5 wieczoram a rano 37 przez 2 dni i sa to 37 i 38dc to moze oznaczac ciaze? wczeniej nie mierzylam

Gość poczytaj sobie tu
temperaturę mierzy się zawsze o tej samej porze -czyli z rana. wieczorna więc się nie liczy. Skoro to już 38dc to czemu nie zrobisz testu?

Gość dfdddd
bo sie boje :-) ale ja odsatwilam tabsy pierwszy cylk bez tabletek-okres w w 37 dniu dzis mam 41dc i cisza

Gość poczytaj sobie tu
ech... to powodzenia w dalszych medytacjach nad ewentualną ciążą. ;)

Gość dfdddd
wydaje mi sie ze to przez odstawienie tabsow juz przed peirwszym dzieckiem tak mialam w jedym cylku okres w 33 dniu a w kojenym dopeiro w 40 mam nadzieje ze tym razem tez tak beidze bo nie planowalismy tego drugiego dziecka poczekam jeszce 2 dni i sie przetestuje ale nie czuje jakbym była w ciżzy a wtedy jeszce przed terminem okresu czulam-mialm wczas nudnosci, bolały mnie piersi i byłam strasznie senna-teraz nic

juz sama nie wiem co o tym sadzic.Normalnie tempka do 11 dnia cyklu byla w granicach 36.5 , a dzis patrze 36,8 , co jest grane... wyskok organizmu czy rzeczywiscie ciaza?? robilam kilka testow , wszystkie negatywne ,a ja czuje cos w brzuchu , ze cos sie tam powieksza..

Gość oszołomie
idz sie lecz bo maSz jakies urojenia:D:O

Gość to idź na beta hcg
i już nie marudź więcej

Gość gagaga
Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a jeszcze go nie dostałam dostałam 20,04 ae nie wiem i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję

Gość gagaga
proszę kogośo radę

Hmmm a mam takie pytanie , jesli stosunek 9.04, miesiaczke dostalam 12.04.. pozniej testy wszystkie negatywne , a dzis zrobilam bete (22.04 ) czy powinno juz cos wykryc ?

Gość gagaga
malinowamamba myślę że tak bo robiłaś to po miesiączce czyli już test jest wiarygodny. A co myślisz o tym moim pytaniu?? dzięki z góry:)

Gość gagaga
a beta to już na 100% pokaże