Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka299

PMDD-dysforyczny zespół przedmiesiączkowy

Polecane posty

Gość ewka299

Witam, szukam na tym forum osób, które też, tak jak ja cierpią na PMDD(dysforyczny zespół przedmiesiączkowy). Ciekawi mnie to czy jak zajdę w ciąże to objawy się złagodzą czy wręcz przeciwnie... Może któraś z was to już przechodziła ?? pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi

Gość edziolinda
Hej! toczę właśnie kolejną wojnę w domu...Wygrzebałam w necie, że powodem może być PMDD. Natknęłam się również na Twój post...Jednak jak widzę nikt nie pociągnął tematu...Jestem bardzo ciekawa czy zostało to zdiagnozowane u Ciebie przez lekarza? czy i jak sobie poradziłaś... Odpowiedz proszę... Dzięki

Gość gość
Mi sie wydaje ze mam wlasnie pmdd jeszczce u lekarza nie bylam, ale sie wybieram, to co sie ze mna dzieje przed miesiaczka przechodzi ludzkie pojecie. No coz ja mam wrazenie ze to wlasnie ciaza u mnie to wywolala, bo wciazy zaczely sie ataki zlosci, agresi, depresji, wszytskiego i tak trwa to na dal a juz jestem rok po porodzie

Gość matata84
Cześć Dziewczyny :) Ja też mam PMDD. Zostało to zdiagnozowane przez psychiatrę i własnie kończę leczenie farmakologiczne. Bardzo chętnie nawiążę kontakt z osobami które tak jak borykają się z tym cholerstwem :)