Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaaa

dlaczego plamię w ciąży skoro buorę duphaston

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaaa

jestem w 36 dniu cyklu jestem w ciąży bo mam hcg 1400 od tygodnia plamie na brązowo lekarz dał duphaston i luteine i nic nie przechodzi dlaczego

Gość OOO Andzia !!!
To idz do lekarza jeszcze raz i jemu to powiedz.

Gość zdenerwowanaaaa
bylam mam dalej brac i lezec

Gość ciekawa jestem jak to jest
nic więcej Ci nie poradzimy, musisz brać leki i jak najwięcej leżeć; najważniejsze, że nie ma krwi

Gość zdenerwowanaaaa
biore tez acard moze przez to

Gość ciekawa jestem jak to jest
nie sądzę, a lekarz wie, że bierzesz acard?

Gość zdenerwowanaaaa
lekarz zalecil tez

Gość grfedwsza
po co na siłę podtrzymywać ciążę. Skoro ma dojść do poronienia to nie lepiej poronić?? Natura sama wie co jest dla niej najlepsze, może np. płód jest nieprawidłowo wykształcony?? A tak na siłę się podtrzymuje te ciąże a potem rodzą się jakieś chore dzieci. Coraz ich więcej przez to, że były na siłę podtrzymywane. Potem zbieraja kase przez fundację na leczenie. Rodzice egoiści nie myślicie czy upośledzone lub chory później człowiek nie chciałby tak życ? Chcielibyście tacy być?? Podtrzymujecie ciążę na siłę bo myślicie tylko o tym żeby mieć dziecko egoiści. Pomyślcie też o tym chorym dziecku które zostałoby poronione.

Gość grfedwsza
sama jesteś krowa....:o

Gość zgadzam sie z grfedwsza
masz racje... w zyciu tak jak w naturze wygrywaja najsilniejsze osobniki. przykre, ale prawidziwe i dobre dla wszystkich tak naparwde

Gość a wy po medycynie?
znalazły się znachorki od siedmiu boleści... zdenerwowanaaaa, słuchaj zaleceń lekarza, nic więcej nie możesz zrobić. na tym etapie ciąży niestety ryzyko poronienia jest spore i jeśli już ma do niego dojść to nic się nie da zrobić. Ale trzymam kciuki aby w Twoim przypadku (jak w moim) wszystko skończyło się szczęśliwie.

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
Moze gdzies w macicy jest krwiaczek i sie oczyszcza dlatego plamisz to bardzo czesto sie zdarza.Potrzebujesz spokoju spokoju i spokoju ,stres szkodzi ciazy ,lez lykaj leki i mysl pozytywnie ,znam kobiety ktore plamily i donosily bez problemu ciaze ,a plamienie bylo wlasnie z krwiaka i duphaston go nie powstrzyma bo na to nie ma wplywu lekarz wie co robi:)