Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..a..

ale ja jestem naiwna

Polecane posty

Gość ..a..

spotkałam dziś faceta, z którym kiedyś coś mnie łączyło, przyszedł do mnie pogadać. Chciał się umówić, powiedział że wykasował przez przypadek nr. mojego telefonu. Co tam słychać i takie tam. Wymijająco powiedziałam trudno, bo kiedyś mnie zranił. Poszedł powiedział ze jeszcze wróci. Udawałam twardą, a kilka godzin później dowiedziałam się że przestał się do mnie odzywać bo kręcił z jakąś inną. Byli razem w górach. Smutno mi strasznie.

Gość ..a..
nie wiem co mu powiedzieć jak przyjdzie, doradźcie mi coś proszę.

Gość ..a..
chciałabym być twarda, powiedzieć mu bujaj się palancie. zdecydowałeś za nas kilka miesięcy temu. I nie myśleć już o nim całkowicie. Ale znając siebie za którymś razem zgodzę si,ę na kawę, bo pogadać możemy. A potem znowu się wkręcę.. Jest tu ktoś?

Gość bloody
..a.. ja też mam taki głupi charakter że bym na tą przykładową kawę z nim poszła :)

OJ Sossssiku drogi tyle lat sie znamy a ty mnie prubujesz zrobic w konia :D :D swoja droga ujawnilam swe piekne oblicze i mozesz podziwiac ma piekna twarz w temacie "ale ta muzuemianka ladna"

Gość ..a..
Najgorsze jest to że ja się nie uczę na własnych błędach, bo teoretycznie to nie powinnam się wogóle nad tym zastanawiać. Trzeba się cenić, wiem o tym Jeśli ja tego nie zrobię on tym bardziej.

NO tak, ale wtedy to bylo co innego bo pod oslona noca z lubieznym usmiechem gwalciles mnie od tylca i nie oddawalo to mego piekna ktore ujawnia sie przy blasku ksiezyca.

Gość ..a..
do Prawa -tywa spadaj stąd jeśli nie umiesz nic doradzić, tylko uprawiasz tu swoje chamskie odzywki.

Nie znasz mnie, od dzis zrywam z wizerunkiem ordynarnej dziwki z dziekanatu i bede elegancka wysublimowana dama z nutka perwersji.

Gość ..a..
A już wyrzuciłam go ze swego życia, ze swego serca, po co on się pojawił.

Wiec jak przystala na dame zegnam cie przepieknie i zarazem przepraszam ze tak szybko aczkolwiek udaje sie na spoczynek.

Gość ..a..
akurat pociągiem seksualnym się nie kieruję, miałam nadzieję że może być między nami coś fajnego, oboje jesteśmy po przejściach. Mamy podobne doświadczenia. Długo leczyłam się z niego, gdy przestał się odzywać, a teraz jak by nigdy nic pojawił się i chce umówić. Faceci są beznadziejni.

TO nic nie szkodzi albowiem dzisiaj zaleje mnie fala rozkoszy gdyz przyjmuje na noc goscia znamienitego z ksiestwa celtyckiego.

Gość totti
...a... to może się z nim umów :P może się zmenił i coś z was będzie, ja jestem zwolenniczką podejmowania ryzyka :) lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż że się tego nie zrobiło, tak mi się wydaje

Gość ..a..
Dziękuję si Sossss wiem że tak trzeba, tylko mi strasznie smutno. Ale jutro będzie lepiej.

Gość ..a..
totii wiem o tym że jak się z nim umówię to się zaangażuję bo to fajny facet a poznać kogoś takiego wcale nie jest tak łatwo.

Gość ..a..
dlatego nie chcę się znim spotykać, jest dla mnie skończony.

..a.. też tak mam, że się szybko angażuję a potem przeżywam i przyjaciółka wyciąga mnie z dołka.. rozum podpowiada co innego i serce co innego, trudna sprawa

Gość ..a..
od roku jestem sama, rozglądam sie i nikogo ciekawego ani widu. Faceci są zainteresowani tylko seksem i wcale się z tym nie kryją.

prawda... też się rozglądam i czasem mam chęć sama wykazać inicjatywę, zagadać czy coś, ale dziewczyna pierwsza chyba nie powinna

Gość ..a..
wiem że nie ma sensu wkręcać się w beznadziejny związek, lepiej być samemu, wierzę że pojawi się ktoś z kim uda się stworzyć prawdziwe relacje.

Gość ..a..
grace - ja też nie mam odwagi zagadać do faceta. Nawet jak widzę zainteresowanie z jego strony, czekam na jego pierwszy krok.

to obie jesteśmy chyba zbyt nieśmiałe ;) do odważnych świat należy

Gość ..a..
Niby tak. tylko gorzej w praktyce. Ja mam takie dziwne zachamowania, Faceci podejrzanie zainteresowani czytaj napaleni budzą we mnie obrzydzenie, a często mam z takimi właśnie do czynienia. Natomiast ci "normalni" mnie peszą.