Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrrrrrta

Sąsiad z góry jest gejem! Boję się o bezpieczeństwo...

Polecane posty

Gość cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb
marrrrta przeciez wszyscy , prawie wszycy ludzie wiemy ze podstwa spoleczenstwa to normalna rodzina czyli: mama+tata=dzieci :)

Gość pitulinka
a nie wiesz, ze wyjatek potwierdza regule???????????????????/

Gość olcia fasolcia 098765
a kto powiedził, ze kolega się nie bzyka :) ? ja tam nie wiem co robi w zyciu prywatnym :) ale bym się smiała, jakby został szkolnym pedagogiem dzieci autorki hahaha

Gość mama+tata+dzieci
nie wiem skąd te pomysły, że geje chcą zdobyć władzę, narzucić komuś swój sposób na życie czy w ogóle cokolwiek promować. Oni chcą czegośtam dla siebie, żeby oni mogli, a nie żeby inni też musieli.

Gość olcia fasolcia 098765
geje nie chcą niczego narzucać, chcą tylko szacunku dla siebie. to chorzy homofobicy chcą narzucać wszystkim swoą orientację. spadam

Gość sojka p do cbdkwbcwdbcjkwcc.
co to wyprawiaja geje czego nie wyprawiaja hetero ? wypisz w punktach

Gość po kolacji.
Troche bedzie gowienkiem zajezdzac ale moze jakos wytrzymacie! Maz nich chodzi po schodach plecami do sciany bo jest ryzyko ze go dymnie! tym bardziej ze teraz jest sam i wyposzczony ! Niech buty dobrze sznoruje w domu pod zadnym pozorem niech sie nie schyla bo moze juz sie nie wyprostowac! Mimo wszysko powodzenia

olcia fasolcia 098765 niedlugo pedofile zaczna rzadac szacunku i gwalciciele, i shizofrenicy, tym ostatnim sie nalezy bo wiedza ze sa chorzy i sie lecza!!!wiedza ze nie sa normalni i ze swoja postawa , choroba nie buduja niczego dobrego dla spoleczenstwa, tak samo jest z gejami!!!!

Gość hhhhhhhhhhholaaa
a co z lesbijkami?

Gość posel wegrzyn PO
Na lesbijki to nawet bym popatrzyl :)

:D panie posle, no ladnie to tak :D

Gość gość
marrrrrrrta 2011.04.15 Ale ja nie rozumiem, jak mozna uważac to za prowokacje? Każda normalna osoba wie, jaki homoseksualizm jest. A ja jako matka boję się o rodzinę. Nie chcę, żeby póżniej moje dzieci były homo. Oj głupia, głupia. Homoseksualista, to normalny człowiek, tylko różni się tym, że pociągają go mężczyźni. Ale rzadko kiedy to jest gwałciciel. To normalny człowiek, który prowadzi normalne życie i nikomu nie szkodzi. Gejem się trzeba urodzić, na pewno nie można się nim zarazić.

Gość gość
cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb 2011.04.15 olcia fasolcia 098765 niedlugo pedofile zaczna rzadac szacunku i g****iciele, i shizofrenicy, tym ostatnim sie nalezy bo wiedza ze sa chorzy i sie lecza!!!wiedza ze nie sa normalni i ze swoja postawa , choroba nie buduja niczego dobrego dla spoleczenstwa, tak samo jest z gejami!!!! W przeciwieństwie do homoseksualistów, obiekt seksualny pedofilów, nigdy się będzie stroną zgadzającą się na seks, dlatego to nigdy nie będzie legalne, nie powinno. Bo dzieci nie czują podniecenia seksualnego. A już na pewno nie chciałyby mieć świadomie partnera seksualnego. Geje to ludzie dorośli, oni są tacy od urodzenia i jeśli między sobą dobrze żyją, to nikomu nie szkodzą.

Gość gość
Daj mu doopy szmato lubisz to i lizac jaja szmato.

Gość zawsze sexy
Jeny co za ciemnogrod, najlepiej wszystkich do jednego worka. TOLERANCJA znasz to słowo? Hetero dobry, Homo zły- nie znasz człowieka a już masz go za zła osobę