Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikammmm

karta kredytowa w mbanku

Polecane posty

Gość monikammmm

Witam, czy ktoś ubiegał się o taką kartę ? Interesuje mnie czy dzwonią z banku do pracodawcy w sprawie potwierdzenia dochodu ? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

jesli masz konto w mbanku jakis czas idochody na niej to nie.... nie dostaniesz karty jesli nie masz dochodu za conajmniej chyba 6 miesiecy

Gość monikammmm
pracuję w firmie od roku, ale konto w mbanku mam dopiero od miesiąca i wynagrodzenie jak dotąd tylko z marca zostało przelane na konto hmmm dziękuję za odzew marcin1978

w kazdym banku i w mbanku rowniez beda chcieli od Ciebie wydruki za ostatnie 6 albo 3 miesiace...nie pamietam dokladnie... ale nie telefonuja do pracodawcy :)

Gość monikammmm
wydruki ??? przelewu wynagrodzenia? jak to się robi? :)

mozna zdaje sie zlozyc dyspozycje w poprzednim banku o taki wydruk...wazne zeby byl to wydruk potwierdzony przez bank a nie drukniety z konta ineternetowego...

Gość monikammmm
OK, dzięki za pomoc.

Gość mbank jets drogi
Mi dali tę kartę parę lat temu a nie miałem żadnych wpływów. Ale nie opłaca się jej brać drogie odsetki mają.

Gość monikammmm
serio ? :) to ładnie ja wysłałam wniosek o kartę kredytową i czekam teraz za mailem, w którym mają mi napisać jakie dokumenty muszę im dostarczyć ... :) Może i mają wysokie odsetki, ale gdy się wpłaci kasę w ciągu ok. 50 dni to jest bez odsetek. Ja chcę mieć takie awaryjne pieniążki na koncie, które będę mogła użyć gdy nadejdzie kryzys przed wypłatą :) a jaki bank polecasz? skoro sądzisz, że mbank jest drogi ??? :)

Też sądze że jest drogi, Polecam ING, tam jest bardzo niske oprocentowanie karty. Np. zapłacisz za zakupy i jeżeli spłacisz ten dług w ciągu 52 dni to nie dopłacisz ani grosza:)

Jak, chce się mieć karte w ING, wcale nie trzeba mieć konta, idziesz do banku, sprawdzają zdolność kredytową i przyznają Ci limit, żadnego sprawdzania, ani żadnych wyciągów :)

Gość mbank jets drogi
W millenium za 1000 zł debetu to mi wychodziło troche ponad 10 zł odsetek misięcznie, a tym gównianym mbanku to miałem więcej odsetek za niecałe 300zł długu

Gość monikammmm
a h a ja zakładałam konto przez internet i kurier przywiózł mi tylko umowę do podpisania ... a teraz gdy składałam wniosek o kartę kredytową, to prosili o wpisanie dochodu netto, a że pracuję na 3/4 etatu to zaproponowali mi limit 800 zł :) masakra dyrektore - zazdroszczę :)

Gość gość009
Ja jestem w mBanku http://www.kalkulator.pl/mBank już naprawdę długo i bardzo sobie chwalę ten bank. Niskie opłaty, strona internetowa działa bez zarzutu, przelewy zawsze na czas więc czego chcieć więcej.

Gość Mirka8822
O ofercie w mbanku nic nie wiem ale mogę polecić Tobie zupełnie inną kartę. Ostatnio tez rozglądałam się za jakąś dobrą ofertą karty kredytowej i moją uwagę zwróciła http://www.pocztowy.pl/indywidualni/karty/kartakredytowa/ Gdzie na prawdę warunki posiadania i korzystania z samej karty wydają się bardzo korzystne. Jeśli ktoś nie może się jeszcze zdecydować to polecam zapoznać się z nią ;)

Gość Marta Banasik
Nie mogę dodać komentarza. Kasują go jako spam a chciałam uchronić was od bubla jakim jest karta kredytowa w tym banku.

Gość Marta Banasik
Ten bank to chyba największy bubel a ich karta kredytowa to dosłownie nabijanie klienta w butelkę.

Gość Marta Banasik
Podają, że 54-y dni bez odsetek a tak naprawdę to tylko 25 dni.

Gość filemonica
ja właśnie tyle samo dni na spłatę zadłużenia mam w sygma banku.

Gość arnulka
teraz chyba przy każdej karcie jest podobny okres spłaty coś mi się wydaje, zrobiło się to chyba standardem, podobnie jak i z oprocentowaniem wymusiła to deflacja, paradoksalnie chyba najbardziej przyciągają ludzi i mają największą siłę oddziaływania zachęcającego dodatki do kart, w tym z mojego doświadczenia przoduje karta sygma banku, mają aż dwa różne - program lojalnościowy i rabaty, mam kilka kart w mbanku, w bph i żaden z nich nie ma takich dodatków, a reszta? bardzo podobna

Gość Lufka87
masz rację, w tej chwili dodatkowe bonusy to tak naprawdę magnes przyciągający klienta, a w przypadku sygmy to są aż dwa programy bonusowe, żadna inna karta aż tyle ich nie ma

Gość grymałka
rzeczywiście rzadk się zdarza, że bank dawał klientom aż tyle bonusów co sygma bank, kuszą rabatami i zakupami z dużymi zniżkami.