Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhguhouihuihi

Czy nie taki wysoki ale przystojny i wysportowany facet moze byc skutecznym podr

Polecane posty

Gość yhguhouihuihi

ywaczem, bawidamkiem? Zalozmy taki koo 175-178 cm No ok z tego co czasem widze duzo jest w realu takich facetow i dziewczyny za nimi szalejea (osobiscie znam 2 takich typow, jeden to debil to fakt a mimo to ma powodzenie) Z drugioej strony czesto sie w internecie czyta ze to niemozliwe wiec jak to jest?

Gość jasne ze tak np ja
znam osobiscie takiego jednego. Ale to tez zalezy od wzrostu tych kobiet ktore mialby podrywac. Wogole to nie wiem dlaczego macie taki problem z tym wzrostem, moim zdaniem u faceta wazniejsze sa inne atrybuty fizyczne

Gość dla mnie taki facet jak
najbardziej może być podrywaczem, bawidamkiem itd. bo czemu nie? nieraz podrywali mnie tacy kolesie, wzrost około 178, mimo, że ja jestem 2 cm wyższa :P jak facet jest przystojny, dobrze zbudowany to pewnie, że ma szanse, u mnie by miał, a mało jest tak wysokich jak ja, więc normalne, że u lasek średnich to nie ma bata, żeby powodzenia nie miał. inna sprawa, że ja się zawsze po prostu dobrze z tymi facetami bawiłam, jeden wieczór i sayonara, bo niestety na stałe się nie nadają, typowi ruchacze

Gość jestes niedojrzala
typowi ruchacze, ale tylka nadtsawila, bo mial ladna twarz i spore przyrodzenie. Sa tu jakies kobiety, ktore sie szanuja?

Gość katalonczyk
Jak facet ma koło 180 cm i ładną twarz to nie ma raczej problemu z laskami. Wiem po sobie. A poza ty mało jest lasek wyższych odemnie.

Gość AVP vr 2
A ja mam 175 i od dawna wiem ze przytsojna twarz rowniez i tez problemow nigdy nie mialem z kobietami. Zawsze latwo bylo mi sie umowic, pare razy na studiach dziewczyny same mnie zaczepialy albo zapraszaly na piwo do kawiarni, na zabawe impreze itp. Pozniej zawsze konczylo sie to w wiadomy sposob wiec sadze ze to raczej nie wzrost decyduje tak o atrakcyjnosci, przeciez ja jakis koszykarz nie jestem a mimo to branie nadal mam