Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Si.lo

Atywia- brak krwawienia w przerwie

Polecane posty

Gość Si.lo

Witam, około 5 miesięcy brałam Cilest, jednak lekarka zmieniła mi je na Atywię, ze względu na za dużo skutków ubocznych. Po pierwszym opakowaniu Atywi miałam niewielkie brązowe plamienia w 7 dniowej przerwie( wtedy też byłam chora wiec zwaliłam to na chorobę) We wtorek skończyłam drugie opakowanie i sytuacja się powtórzyła..Typowego krwawienia nie dostałam. Chciałabym się dowiedzieć czy taka sytuacja jest normalna czy istnieje prawdopodobieństwo że tabletki nie zadziałały i możliwa jest ciąża? Pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedz..

Gość Si.lo
Blagam niech mi ktos opowie...

Gość szczoteczka24
hej! mam tak samo!nie znalazlam w internecie odp.na to pytanie.jesli jeszcze czytasz to forum to proszę napisz jak się sprawa rozwiązała.mam tak samo i b.sie martwie.

Gość Si.lo
Nie wiem czy to jeszcze Ci pomoze.. nie jestem w ciazy:) bylam u lekarza i ten calkowicie mi to wykluczyl :) Lekarka powiedziala mi ze tak mzoe sie zdazyc, ze zamiast takiego 'okresu' jak z kranu sa plamienia i w ogole..

Gość atywiaaa
u mnie po kilku opakowaniach tez zanikły krwawienia, (od dwóch miesiecy nie mam okresu) własnie wrócilam od lekarza, wypisała mi tabletki na wywołanie