Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_smutnaaa

Pomocy! Ciąża!

Polecane posty

Gość Ona_smutnaaa

Jak mozna zaliczyc wpadke ciazowa? robimy to bez prezerwatywy ale jest to stosunek przerywany.. On nie chce skonczyc we mnie. mam 34 lata i mamy juz z mezem jedno dziecko. Moj maz nie chce za bardzo drugiego dziecka a ja go pragne. juz nie duzo czasu nam zostalo wiec chciala bym zajsc w ciaze bez wiedzy meza. macie jakies sposoby? Blagam nie smiejcie sie bo ta sytuacja jest powazna.

Gość Marlenka :)
Tak przez stosunek przerywany ja zaszłam w ciaże , nawet w samej wydzielinie znajdują się śladowe ilości spermy . Więc możesz zajść w ciąże .

Jak nie kończy w tobie to gdzie idzie do toalety ?

Gość Ona_smutnaaa
Ale w tym rzecz ze my robimy to bez prezerwatywy okolo przez pol roku.. jak juz dochodzi to wyjmuje zeby nie skonczyc we mnie. Probowalam nawet sobie chusteczke wsadzac z jego wydzielina i nic.! pomocy!

Gość Ona_smutnaaa
nie. Chusteczke podkada :| potem sie wytrze i idzie do lazienki .

Gość gagalejdy
niech ci na brzuchu skończy, a ty idz to łazienki, wez strzykawe, napełnij i dawaj :P

A liczysz się z faktem, że jak on nie chce tego dziecka, to może cię zostawić jak zajdziesz? Ja bym się niemożebnie wkurzyła, gdyby partner mnie tak załatwił.

Gość gagalejdy
Cloverfield - autorka nie prosiła o ocenę jej zachowania :O

Gość Ona_smutnaaa
Nie odejdzie ode mnie. mamy juz synka a ja chce drugie dziecko poniewaz moj lekarz stwierdzil ze moge miec chorobe.potem dzieci nie bede miala. choroba jest u nas rodzinna niestety :(

Facet się pilnuje bardzo . Spróbuj go upić albo no nie wiem zrób mu lepiej żeby nie mógł wytrzymać np. loda może zrobi ci na brzuch albo piersi i uda ci się przenieść do środka nawet palcem czy tam chusteczką . No masz 34 lata ty chcesz on nie a jak cię zostawi !!Może spróbuj go przekonać !!

Gość Ona_smutnaaa
Kamilcia_25 jezeli tak zrobie to mozliwa bedzie ciaza? olemniki nie zabija sie?a jak bym np do lazienki poszla po jakiejs minucie? i dopiero bym to zrobila to zajde?

Gość Ona_smutnaaa
On wie ze nie biore.. ze nigdy nie bralam tabletek anty.. :|

Gość Ona_smutnaaa
sprobuje tych sposobow ze strzykawka :)

A rozmawiałaś z mężem na ten temat? Próbowałaś go przekonać do dziecka?

Plemniki żyją do 3 dni . Po minucie możesz zrobić

to powiedz mu ,że jak nie chce dziecka to żebyscie robili to w gumce i wtedy nie będzie go wyjmował przy orgazmie:P a Ty oczywiście będziesz przekuwać je:P pare dziurek szpilką i juz!

Wiesz co tak się zastanawiam czy strzykawka jest dobra ma wąską dziurkę a jak uszkodzi np. ten plemnik !! najlepiej jak tej spermy by było więcej .

Gość Ona_smutnaaa
gagalejdy Cloverfield - autorka nie prosiła o ocenę jej zachowania nie wiem czy zrozumieliscie.. nie pytajcie mnie czy rozmawialam z mezem, i nie mowcie mi jak sie zachowuje.. pprzedemna rak macicy!! ja potem nie bedee mogla miec dzieci.. moj maz nie wie co ma robic.. zastanawia sie juz od tygodnia nad tym i stwierdzilam ze sama musze zaczac dzialac

To z gumką dobre

Gość Ona_smutnaaa
tylko prezerwatywy zazwyczaj on kupowal i przy nim otwierane byly.. odrazu przed stosunkiem .. i on widzial to. wiec jak mam przebic?

No to mu to powiedz. "Kochanie, boję się raka macicy, chcę drugiego dziecka, bo potem nie będę mogła mieć." I może nie będziesz musiała kombinować. Bo sama widzisz, te wszystkie metody o których dziewczyny tu piszą to raczej eksperymentalne się wydają.

jest bardzo sprytny widocznie nie chce dziecka może boi się że zostanie sam np. z 2 dzieci

Ja nie eksperymentowałam . Mój facet nawet się nie spuścił we mnie a zaszłam w ciąże !! Pisze że w wydzielinie też się znajdują

jak jesteś sprytna to znajdziesz sposób:) w grze wstępnej powiedz, że dzisiaj Ty bedziesz sie zajmować nim a on ma tylko leżec i sie relaksować:) zrob mu loda i sama zaproponuj, że zalożysz mu gumke:P A najlepiej to z nim szczerze pogadaj! Jak bardzo pragniesz dziecka, a on Cię kocha to zrobi to dla Ciebie

Gość axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
m