Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marccin

Która aktorka z filmu Lejdis jest dla was najbardziej seksowna?

Polecane posty

Nie :D Bo mi się część emotikonek nie wyświetla. Ale wiesz Twoje słowa potem, że to przecież Tobie - facetowi ma się podobać i tak świadczą same za siebie A znasz to, że w każdym żarcie jest odrobina prawdy?;)

Gość gaaaaaaaaaafasdf
O a tam był na końcu wystawiony język,czyli to zdanie nie było tak do końca serio. A to nie uważasz że kobieta powinna się facetowi podobać i że ważniejsza jest opinia jednego faceta niż 10 kobiet o drugiej kobiecie.

Gość hehe33
Żadna. Zero seksowności w byciu przeklinająca ladacznicą.

Oczywiście, gdy kobieta ocenia jest większe prawdopodobieństwo, że może być zawistna. Jednak, zakładanie, iż zawsze tak jest to dość uwłaczające. Akurat lesbijką nie jestem, lecz potrafię ocenić inne kobiety wedle swojego gustu, wcale nie podyktowanego porównaniami do mojej osoby. Ocena zawsze jest subiektywna a ilu ludzi tyle gustów I nie uważam by zdanie faceta było wartościowsze, to po prostu pojedyncza opinia osoby z konkretnym gustem. Kobiety są akurat specyficzne, podobno pewne badania dowodzą, że naprawdę każda kobieta jest bi. Co wg mnie oznacza, że potrafią ocenić atrakcyjność osób tej samej płci

Gość gaaaaaaaaaafasdf
Aha.ok i dobranoc :)