Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada...mamy

ZDRADA JAK POMÓC???? !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdrada...mamy

PISZĘ DO OSÓB POWAŻNYCH O PORADĘ .... MOJA MAMA OD PONAD ROKU BYŁA OSZUKIWANA PRZEZ OJCA. W OSTATNIM CZASIE TJ OD 4 MIES OJCIEC OPRÓCZ ZWYKŁEGO NIE WRACANIA O NORMALNYCH PORACH ZACZAL ZNIKAC NA KILKA DNI. DODAM ZE CALE ZYCIE PIJE NIE JAK DEGENERAT W SENSIE TANIE WINA ITD TYLKO IDZIE DO BARU NACHLEJE I TAK DZIEN W DZIEN ALE NA NOC WRACAŁ. OKAZAŁO SIE ZE W PRACY POZNAŁ DZIEWUCHE PRAWIE W MOIM WIEKU Z DZIECIEKM KTORA JUZ OPINIE MA JAKA MA CZYLI NIE ZACIEKAWA. ZACZAL CHODZIC NA BASEN, SIŁOWNIE SOLARIUM!!! A MOJEJ MAMIE ROBIŁ AWANTURE ZE CHODZIŁA NA SOLARIUM .... MOJA MAMA DO NIEJ POJECHALA OKAZAŁO SIE ZE BYŁA Z OJCEM W BARZE. MAMA JĄ NASTRASZYŁA A OJCIEC POBIŁ MAME ZA TO. KOCHANKA WYJECHĄŁA NA WEEKEND A MOJ OJCIEC PISAŁ SMSY DO NIE: DLACZEGO MNIE RANISZ NIE ODZYWASZ SIE , PROSZE ODEZWIJ SIE A ONA: JESTEM NAD MORZEM MUSZE ODPOCZAC ZEGNAM. INNE OKOLICZNOSCI KTORYCH JUZ PRZETACZAC NIE BEDE WPŁYNEŁY ZE MAMA JEST JUZ PEWNA ALE OJCIEC ROBI Z NIEJ WARIATKE BO ONA Z TYCH NERWOW ZACZEŁA BRAĆ LEKI USPOKAJAJĄCE.I SIE SMIEJE Z NIEJ W TWARZ ZE MA UROJENIA. CO DALEJ ? JAK MAM MAMIE POMOC MA 1000 ZŁ NA REKE JA MIESZKAM 600 KM OD NIEJ JEST TAM Z NIA MOJA SIOSTRA ALE NIESTETY ONA NIE POMOŻE BO JETS BARDZIEJ ZA OJCEM. JAKA NAUCZKE DAC TEJ "DZIEWCZYNIE" A JAKA MAMA MA DAC NAUCZKE OJCU ? NIE MA DOKĄD ISC... MOZE PRZYJECHAC DO MNIE ALE NIE CHCE ZOSTAWIAC PRACY.

Gość zdrada...mamy
JA JUŻ SAMA NIE WIEM JAK JEJ POMÓC MACIE JAKIES POMYSŁY ? PODPOWIEDZI ?

Gość Zachęca
masz jakis kolegow z okolic mamy? jak jestes 100% pewna to zagadaj do nich zeby poszli do baru. wpierdolili dla ojca pod glupim pretekstem a dziewczyne nastraszyli gwaltem.

Gość jeśli to jest prawda
to ja bym ojca kazał sklepać z połamaniem prawej ręki a dziewczyny niech nie ruszają bo ona najmniej winna tego dramatu i będzie poza tym wiadomo że matka nasłała u nas ci z ukrainy to za 200 zł nawalą komuś:D stary cap z tego twojego ojca może mame weź do siebie

Gość wyłącz do cholery
caps locka! nie da się czytać tekstu pisanego dużymi literami!!!

Gość wyłącz do cholery
"JAKA NAUCZKE DAC TEJ "DZIEWCZYNIE" A JAKA MAMA MA DAC NAUCZKE OJCU ?" boże, jakie prostactwo

Gość slazara
wyłacz do cholery masz jakis problem co ci sie czytac nie da ? okulista sie kłania to po piersze a po drugie prosba jest o rade od osób poważnych to chyba pomyliłas wątki. trzym się