Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez_kiedys_123

kolezanka na kanapie

Polecane posty

Gość tez_kiedys_123

Mam pytanie chyba bardziej do kobiet bo chcialabym poznac Wasza opinie na ten temat. Moj maz dostal od kolezanki zdjecia z treningu ich grupy. W tym pliku bylo tez zdjecie tej kolezanki lezacej na kanapie wprawdzie w ubraniu ale takie bardzo na zachete. Zdenerwowalam sie jak to zobaczylam. Maz powiedzial ze przeprosila go za to ze to zdjecie pomylkowo dolaczyla ale dla mnie jest to jawne "miedzy wierszami"> Dodam ze jest to kolezanka z ktora ma czestszy kontakt gg, telefon itd. Nie wiem co mam o tym myslec.

Gość defrghnh
wiadomo co ona chce by on ją popchnął on zapewne albo już to robi, albo to zrobi a na pewno ma chęć

Gość tez_kiedys_123
tez tak jemu tlumaczylam ale oczywiscie "sie myle, to jest tylko kolezanka, ona go za to przeprosila itd" mam chec powiedziec o tym jej mezowi....

Gość danka999
hahaha czy ty masz 15 lat? :D

Gość tez_kiedys_123
nie kochanie 2 lat wiecej.... :(

Gość tez_kiedys_123
20 lat wiecej mialo byc

Gość danka999
a problemy masz jak 15latka:D

Gość tez_kiedys_123
tak myslisz?? mysle ze nie tylko 15-latki maja takie problemy. Chcialam poznac Wasze zdanie aby moc to jemu pokazac, ze nie tylko ja widze ze ktos wchodzi mu do lozka. Dziekuje

wiesz, może na prawdę przez pomyłkę to zdjęcie dołączyła... Ale też bym była ostrożna na Twoim miejscu. Wiadomo, on się nie przyzna dlatego ja pogadałabym z tą laską gdybym miała taki problem co Ty. Jej mężowi nic nie mów bo tylko jej problemów narobisz jeśli by się okazało że to zupełny przypadek był ;) Powodzenia:)

Gość tez_kiedys_123
Kruszyna myslisz ze przez pomylke mogla to zrobic?? wiem ze bardzo flirtuje z facetami i napewno im to schlebia, wiem ze wina facetow jest to ze daja sie nabrac na czule slowka. Wykancza mnie ta cala sytuacja bo za duzo "jej" w moim zyciu. Ona wie jaki mam do niej stosunek i nie chcialabym sie znizac do jej poziomu zeby ja umoralniac. Wolalabym znac opinie jej meza w tej sprawie. Mysle ze gdybym migdalila sie do jakiegos faceta to kublem zimnej wody byloby to ze moj maz sie o tym dowiedzial.

Gość Bronco Billy
Stara baba na kanapie :classic_cool:

Gość robciosss
"wiem ze wina facetow jest to ze daja sie nabrac na czule slowka." myslalem, ze to domena kobiet hahaha co za hipokryzja:D

Moim zdaniem nieważne co robi koleżanka, ważne cze Twój facet jest prawdziwym facetem czy chorągiewką co to gdzie zawieje tam sie obraca :p

Gość tez_kiedys_123
tak to fakt...nie wiem co robic. Porozmawiac z nia czy dac sobie spokoj.