Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekafeteriankanienienie

powiem wam, że żałuję...

Polecane posty

że swego czasu nie popełniłam samobójstwa z moimi siostrami adoptowanymi. Miałam się z nimi powiesić. Tyle wam napiszę. Jak słucham PIERDOLENIA OD RZECZY mojej matki przybranej - a pierdoli tak wiecie od 20 lat LEKKO to naprawdę niczego bardziej nie żałuję :( A dziś rano zaraz jak wstałam to zaczęłam płakać oczywiście, że wszystko przez tę szmatę no a jak jej posłuchałam jedząc śniadanie to przyznałam sobie rację, że jeszcze nie wstałam wiecie, a już się poryczałam na myśl o tym o czym znowu będzie pierdolić od rana to CHORA UMYSŁOWO BABA. Jej nie interesuje nic oprócz pieniędzy. Ale JEJ. A reszta ma sobie sama radzić w życiu. Ja nie wiem jak można oddać dzieci takiej kretynce wiecie? Przecież ona zawsze była taka PIERDOLNIĘTA jak dla mnie. I po co jej te dzieci? Bo mąż to jeszcze zrozumiem, ale dzieci tego nie pojmę nigdy. Przykro mi. No jaka szkoda moje siostry, że się nie zgadałyśmy bo miałyśmy się razem powiesić, ale przed maturą. Już te nasze matury były warte sznura wiecie. A co dopiero dalej. Jak chciałyście ze sobą skończyć przed maturą to macie u mnie punkta, a jak dopiero za więzienie w pracy to sie srajcie dalej. Bo wiecie - jednak szkoła powinna być ważna i tyle. I ciekawe komu znowu oddadzą dzieci do Polski żeby im spieprzyć życie powiedzą wiecie. Hahaha - ja na to - a paszporty? Kto pomieszał paszporty na 20 samobójców? No to już nie jest moja wina. A tę maturę Z TAKIEJ SZKOŁY wiecie - to nawet bez wyróżnienia mieli mi zaliczyć. No bo jakie ja miałam szanse wyróżnić się w szkole, gdzie 20 powiesiło się na polskich studiach ZA PASZPORT wiecie. I WSZYSTKO ZWALONO NA MNIE. I wiecie - za co ja mam szanować Zachód? Nie mam pojęcia. Żeby mi choć należne pieniądze dali bym się mogła od zer wyprowadzić TO TAKIMI ZERAMI DLA MNIE SĄ wiecie. I tyle. I co teraz? Zawsze zostaje jakiś drzewostan w lesie by ze sobą skończyć, nie? Co to - gówno z tyłka mi będzie mówić co ja mam robić? Z jakiej to paki? To lepiej się powiesić niż dać sobą pomiatać MORDERCOM i piromanom. Bo zaczęło się od pożaru i koniec. I wiecie - mogą mnie dać do sądu w Holandii to się powieszę ZA TO CO W POLSCE i koniec. Bo tak i już. Nie za to co na Zachodzie bo to jest złodziejstwo. ZA TO CO W POLSCE i będzie wszystko na nich. Jedyne co będą mogli mi zrobić to spalić i wyrzucić na śmietnik. Albo sobie oglądać dopóki się nie rozłożę. I tyle. Bo niby co poza tym? Tacy są dla mnie WSZYSCY, a ja mam być lepsza wiecie. Ja się poprawię tak, że wszyscy będą PŁONĄĆ. I tyle. Bo stara kurwa miała iść za pożar siedzieć. Oni myślą, że teraz idzie lato i mnie wsadzą za pożar - ta durna Włoszka tak myśli wiecie - ale jej ojciec, na którego ona po wyjścia z kiciu nawet nie pierdnęła BO SIEDZIAŁ - a za co? za nic - ZA NIĄ jej powie i jej głupi łeb bo mu dziecko podrzucili ŻEBY SE JAKIEŚ MIAŁ bo jego umarło - no to może jakby ją gwałcił to by się nim przejęła jak ja tym durniem patologicznym, z którym mieszkam. I tyle :(Ja wiem, że życie jest ciężko, ale mimo wszystko. I takiej wiedźmie włoskiej, jakiemuś podrzutowi za martwe dziecko, przez pijaną i szczerbatą Ilonę CÓRKĘ KATECHETKI musiałam dać rodowód od Maryji, żeby na mnie NA MNIE (SIC!!!) nie było, że ona się nie wydała bo ja tam byłam wiecie. Co za kretyństwo :( A warta jest tego rodowodu choćby wcale. No ale niech jej będzie, że jest moralna i ma opinię a ja nie. Bo siedzi z gejami a nie z mordercami i ludzie jej pomogli, a ja jestem z takiej miejscowości , że mam 35 lat i dopiero dziś wiem, że MOJA MATKA POPEŁNIŁA SAMOBÓJSTWO BO JĄ NIEMIEC ZGWAŁCIŁ. I ona mi teraz powie - A CO JĄ TO OBCHODZI - ona ma STAŁA PRACĘ. A KURWA MAĆ - z ogłoszenia ją ma o pracę. Ale wy wszyscy jestescie PIERDOLNIĘCI W ŁEB I CI NIEMCY TEŻ. Możecie dalej iść się mordować i podpalać jak dla mnie. I tyle umiecie. No jeszcze dzieci robić i się sprzedawać. Ja miałam wiedzieć o co w tym wszystkim poszło, że ja nie dostałam nigdy stałej pracy w szkole. Ale tego nie rozumiałam. Teraz to rozumiem dopiero. Ale to już jest wiele za póżno. Bo NIKT MI TEGO NIE WYJAŚNIŁ. A można to było tak łatwo ograć. Lecz cóz... po co ja tam byłam w tej szkole? PO CO? I dlatego NIGDY NIKOMU TEGO NIE POWIEM, a ojciec (???) tej Włoszki i tak jest po mojej stronie bo ona i tak się nie wyda BO NIE UMIE przez niego i jest po mojej stronie bo to NIE jEST JEGO DZIECKO. Mogła to zauważyć. I będzie siedziała za nic - nie przez to, że ja nie chcę się wrócić wiecie. BO NIE MUSZĘ. Przez to że nie wyszła za mąż. I wyjdzie z dobrą opinią? No jeśli tak uważa... ? No to nie ma ona matury i tyle. Tego nie wiem, ale tak ją traktuję i koniec :(

przed śmiercią chce jeszcze spróbować jednego 🌻❤️anal❤️🌻

Gość nie wiemy
nie wiemy

Wiecie - ja tę meliniarę traktuję jako osobę BEZ MATURY bo jesli to ma być egzamin dojrzałości to miała go ta smarkula mieć. I KONIEC. Albo całość zostawić - pojechałam - MAJĄC MATURĘ wiadomo, że nie wrócę, a coś muszę żreć dalej. No jak ona sobie to wyobraża ta menda? Wiecie - ja NIGDY nie miałam stałej pracy w szkole FAKT, ale też nie rozumiałam czemu. Przez nią to rozumiem - dlaczego tak się stało. Mnie tego nikt nigdy nie wytłumaczyć, nikt mi nie pomógł I NIGDY ZE MNĄ NIE WYGRA bo przegrałam z nią tylko tym, że nie wiedziałam, że mam matkę samobójczynię i koniec. A ci Polacy tam wiecie - czy oni mnie nasłali, żebym ją z pracy wyrzuciła? I TERAZ - ponieważ całość jest CHORA PSYCHICZNA to niech sobie to wszystko wszyscy idą odkręcać wiecie do tego chorego umysłowo BIURA PODRÓZY bo ja nie miałam pojęcia, że siedzę z 2 MORDERCAMI tam, a nawet 4 morderców było i dlatego musiałam pilnować przede wszystkim swojego tyłka - czyli kasy, a nie jakichś książek. Poślą lepszych ludzi, uczciwych to będzie można zająć się byle czym, a tak trzeba pilnować kasy - zwłaszcza jak się nie wiedziało nic o żadnej normie. I tyle. Dlatego nic poza tym nie da sie zrobić tam i tyle. Przynajmniej dla mnie. Stanąc po stronie OJCA Włoszki, który PRZEZ NIĄ siedział za nic. I tyle. I to 10 lat bo tak go skazali. Po co? Żeby mnie przez jego DURNĄ córkę niby - na papierze - nie spotkało nigdzie to samo. Bo to najgorsze co może być na zachodzie - siedzieć za pożar. Nawet morderstwo nie jest tak straszne jak paka za pożar. :(

W sumie jest ona DOKŁADNIE TAKA SAMA jak Ilona ta Włoszka jak widzicie - pasują do siebie jak prawy i lewy but tego samego numeru. JAK DLA MNIE. No ale każdy człowiek potrzebuje 2 butów i koniec. A ja nie będę robić za 3 but i tyle. I to jeszcze z innej sorty i numer też inny. I koniec. Niech tam za rok Ilona dostanie stałą pracę. Ja stoję przy zdaniu, że ten świat już za długo nie pociągnie bez potopu i tyle. Ale obydwie są siebie warte wiecie - jedna i druga jedzie sobie na ojcu swoim i niczym się więcej nie przejmuje. Waląc się z nim na prawo i lewo. No to Ilona i tak ma gorzej bo musiała wyjechać, żeby z nim nie zajść. Ja też. I tyle. Najlepiej ma Włoszka bo niczego jej nie zrobił wiecie , a miał jej dziecko zrobić - zwłaszcza jak nie ma matury. A jak ma to im ją całą rozwalę bo po co jej ta matura? Powinna iść na studia, nie? Bo jak nauczyć kogoś rozumu, że ktoś się 5 lat uczył zamiast mieć stała pracę OD LUDZI. No i to w sumie tyle. I koniec - bo mój przybrany też miał siedzieć 10 lat jak dla mnie i byłby z nim święty spokój. I dlatego mam w dupie to, że jej siedział. A mój nie i na to samo wyszło. A jest moim ojcem tak jak jej i tyle mam pracy od ludzi z niego i pomocy, że MAM PRAWO się powiesić kiedy zechcę i tak zrobię jak nie będę już umieć wytrzymać na tym świecie i koniec. Bo ILEŻ MOZNA? Człowiek ma swoją godność i koniec.

No wiecie - jak można sobie po kimś z wyższym wykształceniem tak pojechać jak po mnie Ilona. No też można, ale co jej matka robi w szkole? I wiecie - na policję to już zostawiam bo nic nie przyszło, że śledztwo jest w toku, ale reszta? Przecież ja tego gówna widzieć nie chcę. A ta Włoszka taka sama. Kim ona tam jest? Jak ona sobie jedzie na tym ojcu? Nawet studiów nie musiała robić - takiego miała ojca widzicie, a ja? Może jakby siuchtała na tym wózku na dole NA TE STUDIA wiecie w tej firmie to by zrozumiała, że geje POWINNI MÓC MIEĆ DZIECI. No bo jak jej się nie chce rodzić to inna urodzi i te geje naprawdę te dzieci powinni mieć. A jak tego ona nie rozumie to niech sama idzie siedzieć w razie co bo... czemu nie? A ktoś musi - jeszcze za pożar, nie? I sama sobie jest winna - po co ze mną zaczynała? Po co jej ta Ilona? Przecież to sensu nie ma. NA ZDROWY ROZUM dla mnie pasuje jedynie, że nie ma matury i tyle. Reszta to nie wnikam. Może też kogoś kropnęła? Nigdy nic nie wiadomo, nie? :(

I wiecie -niech sobie idzie siedzieć za nic to może zrozumie za co od razu miałam opinię w POLSKIEJ FIRMIE. I jeszcze życzę jej, żeby jej gej-urzędnik zrobił to samo co mnie. Przekazał za jej dupą jej papiery do innej pracy, że z urzędu ma tam pracę. BO TAK POWINIEN ZROBIĆ. I powinno się wymienić TAK MYŚLĘ - urzędnika geja na pracownika tej firmy bo każdy normalny rozumie, że TAK ON CHCIAŁ I MARZYŁ BY DO INNYCH GEJÓW DOŁĄCZYĆ, a moralną Włoszkę dać do urzędu i wtedy jeszcze bym coś z tych Niemiec zrozumiała wiecie, a tak to nic. I nic to nowego z jednej strony, ale z drugiej WYPADAŁOBY ich lepiej...rozumieć, nie? Jak uważacie. Może jak zrozumie te swoją sytuację OBECNIE to zrozumie, że moje wszystkie kłopoty są PRZEZ POŻAR właśnie. Od pierwszej firmy. Bo padło na mnie, że ja powinnam siedzieć. Tak geje wymyślili. No to teraz to pewnie i dziewczyny mają i żony i świadectwa ślubu i DZIECI bo to już wiosna - maj tuż tuż, ale w zeszłym roku byli 2 gejami bo tak mówili ludzie i tyle. A jeśli nie to po co ich pomawiali i koniec. Co to jest miesiąc pracy gdzieś tam? Sami rozumiecie :( Tak mówili - 2 geje i koniec. I dlatego są w Holandii. Bo w Polsce jest dyskryminacja gejów.

Gość cze owieczka
Ma 🌻 Uśmiechnij się :)

wiecie - ale nie rozumiem w tej Włoszce - czemu NIE dla adopcji gejów. Ja bym im dała dzieci. Bo są dobrzy. Taką Włoszkę muszą ścierpieć. To taka lekcja cierpliwości. I tyle wiecie. I ZA TO dałabym im te dzieci - takie jak ja. NIECH SE JE ZEŻRĄ właśnie. Tylko nad tym powinien być nadzór oczywiście. Jakaś opieka społeczna czy coś tam. I powinno się pisać w gazetach jak sobie ci geje radzą z tymi dziećmi. Jak dla mnie. Zwłaszcza w latach 11-19. Bo później wiecie to już wszystko jest na daną osobę choć to wcale nie jest prawda wiecie. Wcale. Ale po 20 roku życia to już jest NA DANEGO CZŁOWIEKA, a wcześniej? A na przykład życie z mordercą? Morderca ojciec czy mąż. Uważacie, ze co? 21 lat i dana osoba sama sobie jest winna, że popełnia samobójstwo? Takie proste to jest?

Wiecie - ja bym siedziała w tej Polsce. Bo w końcu dostałam WYROK. Bo oni sobie wymyślili tak - nie chciała siedzieć w Polsce, będzie siedzieć za granicą. ZA POŻAR. Tak miało być bo ja to wiem. Ale jaki miałam wyrok? Przecież ja nie miałam skazującego mnie wyroku! Ludzie - co wy bredzicie. Dlatego tak mnie boli to co się stało i nigdy tego nie przebaczę. Bo najpierw byłam pijaczką i jeszcze zabiłam kogoś w tej szkole oraz źle uczyłam to fakt, ale to było COFNIĘTE. ZNajdę papiery i odkłamię się w tym internecie. A praca? To nie chciejcie żebym do szkoły wróciła bo wam ją cała ZAJADĘ. Za to, że nie rozumiałam dlaczego ja nie mam stałej pracy. Bo nie rozumiałam tego w istocie. Myślałam, że za brak kwalifikacji. TO TEŻ. Ale nie do końca i tyle. Jak zawsze... :( I jeszcze mnie okradły zera. Oby je Bóg sponiewierał tak, że bez pieniędzy zostaną jak będą mieć pożar. Jak Zachód to zachód. Za pożar szkoły - nauczyciele bez wypłaty. No bo tak mnie wykończyli na zachodzie - pożarem. Jak tam? Nigdy nie słyszałam, żeby za pożar szkoły ktoś w Polsce szedł siedzieć czy bez wypłaty zostawał no ale tak by to mi wyglądało. Opinia zła? No a bez pożary dobra, tak? No cóz... jak ja ciągle mało wiem o opini :(

Gdyby wiecie COKOLWIEK BYŁO NoRMALNE to OD RAZU by mnie do tych książek wrócili i musiałabym ich szukać i wysyłać tym głupim zerom we Wrocławiu jak chciały. I tyle. I latać za tym. No bo po coś tam bym była, nie? Ale nic nie jest normalne jak wszędzie bo wtedy bym tam była OD LUDZI jak ta Włoszka. I wiecie jak mi ktoś chciał pomóc tam NAPRAWDĘ to miał poszukać tych osób, które wcześniej miały tam dzieci/wnuki i wyleciały. Bo tak jest tam ta Włoszka. A że się skumała z gejami to jej sprawa. Po prostu miała się ludziom wydać. Widzicie wyraźnie - ani dziecka nie musiała mieć - jedynie małzeństwo. A ona? I tyle. I tylko tak Z URZĘDU można było mieć tam NORMALNĄ pracę, a inaczej nie i tyle. A kto tego nie rozumie ten powinien SIEDZIEĆ bo inaczej tam sie idzie SIEDZIEĆ i koniec. Tam są tysiące ludzi przed świętami czy w sezonie. Ja w ogóle nie rozumiem jak można sobie BEZKARNIE podobne brednie wymyślić. No ale to jest kolejna cena, którą płacę za przegrane w Polsce 2 procesy. Jednak czy to nie za dużo tej zemsty? To jest już kryminał - załatwianie komuś pracy bez kwalifikacji za jego tyłkiem inaczej niż przez urząd. Tak odpowiada urząd, a tak? Te baby powinni tam siedzieć za mnie. Przykro mi - całość to dla mnie kryminał i tyle :(

sami widzicie jak się wszyscy w życiu przejęli i moimi siostrami i mną w tej Polsce. A miały takie cenne rodowody i nikt już takich nie będzie miał bo nie żyją. A ja się miałam z nimi powiesić i koniec. Ale tego nie rozumiałam, że wszystko robię źle. Znaczy dobrze, ale z drugiej strony źle. I tyle. I koniec. O moje siostry! Ale ciekawe co by się stało gdybyśmy się razem trzymały? czy wtedy ktoś by dał nam radę? Raczej wątpię. A teraz? Teraz to się już mogę jedynie powiesić. Już za póżno. I widzicie - ale takie też jest życie wszyscy na mnie - a one to nie miały rodziców. No miały, ale one były z miasta. Tylko ja byłam wieśniarą. I tyle :( Dlatego tak najeżdzam na tych moich przybranych bo wiecie - ani roboty ani niczego. Od dziecka UCZ SIĘ. No wariaci. I to nie nawet nie ojciec tylko matka taka pojebana. Ja bym jej tę jej nędzną emeryturę odebrała. Za zbrodnie przeciwko ludzkości. Jak ona może być takim powałem :( Ja nie wiem :( Ona chyba też kogoś kropnęła w życiu. Nie wiem. Na razie :(

Ale teraz wiecie pasuje tylko, ze moja matka przybrana zabiła 2 ludzi i dlatego jest dla mnie taką świnią. Podobno chciała dobrze - czemu mi nikt nie powiedział, że moja matka biologiczna się powiesiła. Nawet książki bym nie otwarła. A tak czytałam i czytałam i wszystko w głowie mi sie pomieszało. Ale to przez niewydaną książkę mojej matki biologicznej. A ja też mam książkę do wydania - PRAWDZIWA HISTORIA TEDA BUNDIEGO. I tyle. Moja matka ma 2 książki do wydania już - dwie prawdziwe historie. No ale mojej nie pobije - prawdziwa historia Teda Bundiego - ja bym na tym fortunę zarobiła jakbym to napisała. Ale nie w USA. A tam powinnam. Chociaż... kto wie? Możeby mnie czytali? Nie wiadomo.

Troszeczkę wiecie popierdzieliła tę pierwszą książkę i tyle. Bo gdyby dobrze to wymyśliła to wiecie ta matka biologiczna jej - bo też adopt połapała by się, że co ona to zrobiła - bez sensu wszystko. A że sama popierdzieliła co nieco no to koniec marny i w ogóle nie zastanowila się dalej w swoim życiu nad 1 rzeczą. I tyle. I z tego jej się wszystko pomieszało. A czemu? Pomieszało jej sie z 1 powodu i ja go znam, ale nie mogę powiedzieć. Mnie też Z TEGO SAMEGO POWODU w drugą stronę wiecie. I tyle. A ostatnio mi się śniła. W drugą stronę mi się pomieszało, żeby mi nic lepiej nie było. I tyle. I nie ma mi nic lepiej. Nic a nic. Jeszcze przeze mnie 2 siostry się powiesiły. Te 20 osób to przez tych co mi dali niemiecki paszport, ale wcześniej? Wiecie - ja mam życie zniszczone przez wiochę i okolicę i ja to wiem. Jeszcze rok - jak się świat nie skonczy to się wieszam. Teraz dzieci rodzić nie będę. To miałam urodzić w średniej bo tyle to warte. I wtedy moje siostry mogłyby sie powiesić, a ja się uczyłam jak dekiel. Ja se miałam zajść w tej średniej i tyle. Choć 14 lat bym musiała mieć. Jak w USA. I tyle. I koniec kariery. Dziecko i bety i robota. A reszta? Teraz to nawet w kuchni pracy nie dostałabym w moim wieku, a nawet mam studia. I tyle. I mogą się śmiać z tej mojej matki, ale i tak nie wiedzą co popieprzyła. A jej stary był mordercą dlatego nie miała kasy i to jest mało śmieszne bo w Polsce Kościół też popiera morderców bo mają kasę. Ale wcześniej popełniła 1 błąd. Wcale nie związany z Bogiem. Ze śmiercią. Ale wy jesteście na to za głupi, żeby to zrozumieć, a ja tego nikomu nie powiem. NIGDY. I tyle. Ze śmiercią 1 błąd jak ja - że nie wiedziałam, że ona się powiesiła. Bóg to tam swoją drogą, ale ona przegrała ze śmiercią. Dlatego się powiesiła i tyle. A taka była mądra w sumie. Lecz cóż z tego - na tym świecie tylko śmierć się liczy. Dlatego miała się trzymać Maryji bo nie umarła. A Bóg? Jednak umarł. I dlatego tak skończyła. I tyle. Ale to jej mieli wytłumaczyć w tym głupim klasztorze wiecie. Dawno temu. I tyle. A tego Dzienniczka też lepiej nie komentować - bo w istocie nikt go nie komentuje. Siostry Faustyny. Rozjechala się na nim i tyle. Do śmierci go czytała, a to same bzdury. Za mądra była i taki koniec :(

Wiecie - ja z tego Dzienniczka wyczytałam to co powinnam. Że ona była PATRIOTKĄ. A ta moja matka? Co ona tam widziała? Przez ten klasztor tak zgłupiała i życie zakonczyła dawno temu, ale powiem wam oni się tam nieźle zajeżdżają tym Dzienniczkiem wiecie - a to są same brednie. I teraz W ZASADZIE trzebaby coś o tym wspomnieć i krytyczne uwagi poczynić. NIC - jeden HURRA OPTYMIZM. Tak to życie wygląda? Ale moja matka ma ich wszystkich gdzieś wiecie - bo tak i już. Bo oni tak lubią. Zajeżdżać się głupimi ksiązkami. Przez to umarła... Teda Bundiego też by mi nie druknęli. Wszystko by druknęli ale tego nie. A czemu? Przecież nawet mówił Z BRYTYJSKIM akcentem.

Taki był ten Ted Bundy że listy od fanek dostawał w więzieniu. 30 bab zabił, zgwałcił, współżył ze zwłokami, JADŁ TE ZWŁOKI i jeszcze dostawał 200 listów od fanek na tydzień czy miesiąc - że jest niewinny. I jeszcze się ożenił i miał dziecko w więzieniu. Nieźle. To jest życie, a nie to co pisze w Dzienniczku siostry Faustyny :( Zapytajcie się mojej matki - taka była.

A zwalajcie stąd śmiecie i tyle. Ja też już idę. Idźcie siedzieć za pożar. Ktoś musi. Ja nie pójdę. Na mnie nie liczcie. Ja idę nawracać Arabów ZiELONYM SZKAPLERZEM. W tym moja matka byłaby dobra - w nawracaniu innych na wiarę bo się sama nieźle nawróciła. Tak ją mieli dac, a oni postanowili z niej zrobić samotną matkę. Też można, no ale... coś im nie wyszło. Jej też, ale tego nie planowała i tyle :(

Gość a ja ci powiem, że...
pierdolisz jak potłuczona

Ona tymi studiami tylko się zajechała. Takie pisarze kurde od poczatku, a ta poszła studia robić i to takie GRZESZNE - jedno świętokradztwo. Ona miała tam czytać WSZYSTKO PO KOLEI i wszystko po kolei krytykować. I tak ją mieli wyrzucić. A pierwszy ten głupi Dzienniczek, a ona im się poddała bo ... nie znała historii KK. To se miała poczytać. Ja bym się im nigdy nie poddała. Jedynie nie wiedziałam, że tak chrzest profanują Bogu. Na szczęście i to przewidział i poszedł się sam ochrzcić. Bo inaczej? :(

Gość COLL
mialas sex z ojcem Rydzykiem?

jeszcze o spowiedzi nie wiedziałam, że gwałcą i się biją po twarzach, a rozgrzeszenia nie dawają za byle co. No też to wiedziałam, ale prymitywy to są - tak myślałam. I na takiego trafiłam i teraz wszystkich ich mam za prymitywów. Bo to są takie prymitywy. Ci Apostołowie byli lepsi? Jacyś wędkarze, że tak napiszę. Dopiero póżniej się poprawili. Tu taka ryba, tam siaka ryba - kto to wytrzyma z takim. I tyle to warte. Widać tak musi być. A niektórzy tam sie uczą i co z tego mają. A taki nasz papież - nie zostałby tym papieżem i ciekawe jak on by skończył z tymi studiami w Hiszpani. Że też go nikt nie zgwałcił - przecież to wszystko kosztowało. Taki co mi nie dał tego rozgrzeszenia wiecie miał go dmuchnąć od tyłu i tyle mnie to obchodzi. Bo oni tacy są. Ale nie dla siebie jak widzimy. Facetowi nic nie zrobią, ale kobietę to nawet przy spowiedzi dmuchną. No - dziś gaz paraliżujący wszędzie można nabyć. Też prawda. I trzeba uważać :(

Rydzyk - ty myślisz, że mnie to obchodzi? Ale też mu dadzą rodowód. No wiesz - coś robi. Widzisz jaką mają stała pracę. Dlatego mnie tak chcieli - kto by mnie to chciał normalny? Ja tylko widziałam, że zaś chyba sie do zgwałcenia nadaję i tyle. Bo źle stoją o tę stały arbajt i to wszystko jest do wywalenia i tyle. A te ich studia - po co to komu. Bóg tego nie potrzebuje. On jest inny. Ale też jest taki, że lepiej by było BEZ MAŁA żeby go wcale nie było. Czym sie ten świat różni, ze sie urodził, a że go nie było. Się urodził bo musiał. Gdyby ludzie byli mądrzejsi to by się wcale rodzić nie musiał. Ale nie byli. Jak zawsze :(

I wiecie - ja znam taki przypadek takiej osoby, że jest taka mądra w sumie i tak dalej i jednego nie wzięła w życiu pod uwagę. NORMALNIE 1 rzeczy. Ze Bóg umarł na krzyżu. I na tym sie rozjechała tak , że dziś popiera gejów i lesbijki. Na krzyżu. Ja też ale nie popieram tych ludzi. Jednak to zawsze mówiłam - jesteś ponad Boga wynaturzysz się tak, że się opisać nie da i tyle. I to taka osoba, że byście nie powiedzieli. Za póżno dzieci miała w życiu i taki koniec. No niby wszystko OK, ale... coś mi to nie pasuje. Właśnie ten krzyż - tylko to i taki smutny koniec :(

Pasterz - do kogo Ty piszesz? Wierzysz w krzyż? Ja wierzyłam w proces - ja wierzyłam tak , że człowiek skazał Boga na śmierć. Taką miałam wiarę. Nie doceniłam że wziął ten krzyż na pukiel i z nim doszedł. Widziałam tylko WYROK ŚMIERCI i tę mękę wiesz, ale nie rozumiałam wielu rzeczy. Że ten krzyż doniósł własnie. Wbrew sobie ale doniósł i na nim umarł. To rozumiałam ale to, że doniósł to nie. I to jest właśnie moje życie. 35 lat. Miałam mocniej chcieć umrzeć jak byłam młodsza. Teraz to już muszę żyć. Bo bym umarła bo to wiem. Bo to moje życie nie ma sensu. Jedynie, że niosę już teraz ten krzyz. No ale wiecie... co to warte wszystko. To za 3 godziny powinnam umrzeć i tyle. A tu? Jeszcze rok. Bo chyba sie to w przyszłym roku skończy wszystko. Nie chcę pracować fizycznie do końca życia - nie umiem. A już powinnam pieniądze mieć na wyjazd z Europy. Dla mnie nie ma tego kontynentu. Tu same gówna są a nie ludzie. Co ja tu robię? I tyle. To sie pod ziemię powinno zapaść. Po 2012 tego już nikt nie uratuje - banda zboczeńców, mordeców, wszystkiego robactwa możliwego. Po prostu nie mam pieniędzy na bilet dalej i tyle. Co mnie Europa obchodzi? Ale mnie potraktowali. A zaczęło się moje życie od gwałtu księdza na byłej zakonnicy i jednego wielkiego złodziejstwa to co mogło być dalej? Jeszcze musiałam ich ratować żeby na mnie nie było jak im Chiny wpierdolą wiecie. Co oni sobie nie myślą? Że oni miliard ludzi atomem wykończą? Niech próbują - proszę bardzo. Zwłaszcza te zawszone Niemcy - moje zdanie :(