Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekafeteriankanienienie

powiem wam, że żałuję...

Polecane posty

Szkoda gadać powiem wam potraktowali mnie tak, że żałuję, że o nich stałam. Ale nie miałam wyjścia bo kiedyś wszystko byłoby na mnie, a tak sami sie zajechali i tyle. Oni i ich paszporty. Zwłaszcza Niemcy - ci najgorsi. Jeszcze granicę otwarli. No może coś zdziałają tym atomem. Oby nie tyle co samolotami w czasie II wojny światowej. I tyle. Dla normalnego. A oni to tam jakies szczątki wiary mają, a takie Chiny? Wszystko trud proleatariatu. Jak to ograć? Przecież to jest JAK DLA MNIE nie do ogrania. I tyle :(

Nie jestem owcą. idę stąd. Miłego weekendu i życia.

Powiem wam idę stad bo tego nikt nie wybaczy - 6 lat zmarnowanych przez GŁUPKÓW i tyle. Po co się dostosowałam? A to skomplikowane. Ze strachu? Od dziecka się boję bo NIE ROZUMIEM. I tyle. Tak do końca oczywiście i tyle. Każdy się w życiu boi czegoś, jakoś. To skomplikowane rzeczy/sprawy. Może nie warto sie bać? Ale takie jest życie. Ze człowiek zawsze się boi. Przede wszystkim :(

czuję się jakby się skończyła druga wojna światowa. Nic nie mam. Tylko 35 lat. I wszystko od zera. Tak się czuję. Chciałam mieć wojny to je mam. Albo nie - nienawidziłam Zachodu to mi zrobił wojnę. Jedną w Polsce miałam , a drugą tam. A teraz wszystko mi jedno. I tak ich nienawidzę i koniec. I nigdy to się nie zmieni bo ich NIE POTRZEBUJĘ. Jedyne co mi mieli dawać to moją forsę. I nic poza tym. Raczej nigdy by mnie nie ujrzeli. No różnie mogło zreszta byc, ale... a zresztą nie wiem. A jakby mnie ujrzeli to inaczej niż dziś. To co mam PRZEZ NICH dziś to jest takie coś, że raczej sie powieszę niż się poddam im. NIGDY. I sami sobie są winni. Bo mieli mnie olać - chyba widzieli jaka jestem, nie?

No wiecie - nigdy nie będę Polką bo mam rodowód i nigdy nie będę stać o kościół przez to bo po co mi on. Nie będzie go i też przeżyję. Z rodowodem. A poza tym? NIe wiem. Po co mi ten rodowód? Na ludzi gorszych od Hitera. To na zawsze. Bo Ottony były gorsze od Hitlera, a wtedy sie zaczeły rodowody. Kościół powie, że z Biblii. No też, ale w Europie to było u Niemców i to było na Arabów i jeszcze żeby nie stać o głupi Kościół , który popierał ottonów. A Hitlera nie popierali? I teraz wyobraźcie sobie 3 Ottonów, którzy idą na wojny z Arabami. Cieszcie się, że był Hitler a nie takie coś bo byście wszyscy POGŁUPIELI tacy są Arabowie i Niemcy jakby się zaczęli ze sobą prać, a tak? Jakoś tak było i tyle :( Np. za Ottonów jakby się na siebie ciepnęli.

Np święta wojna Niemców z Arabami, że przez nich są rodowody i nikt sie z nimi nie umie dogadać. Wyobraźcie sobie co by sie działo na takiej wojnie i kto by sie przejmował jakimś LUDOBÓJSTWEM POLAKÓW - bo tak pasuje. Nikt. Każdy ma swoją rację, a kto nie rozumie ten powinien uciekać i tyle. Ale do takiej wojny nie doszło. Doszło do wojny ŚWIATOWEJ. Po co? Tego nikt nie wie, ale taki jest diabeł. JESZCZE GORZEJ BYŁO powie i dobrze. No nie wiem czy jeszcze gorzej bo tak to 2 miliony w piecu, a inaczej? Nie wiem - jedno ludobójstwo by było. A tak to dużo maszyn i bitew róznych. Tyle :(

wiecie czemu ja się nie umiałam przekonać do Pana Jezusa jak byłam młodsza? Że NIESŁUSZNIE ZGINĄŁ NA TYM KRZYŻU. Bo 1. ogłosił się królem a był biedny 2. głosno mówł, że grzechy ci się odpuszczają. ALE KOMU? Bogaczowi na uczcie - nie ślepemu którego uzdrowił. No i temu. A też nie miałam racji. Choć dużo miałam. No ale... to mam co mam tyle miałam racji :(

I taki osoby jak tak myślą to się uczą w szkole i cos w tej szkole widzą. Bo wiecie - to jest prawda, że warto mieć wykształcenie. No ale co to jest wykształcenie. Kiedyś może jeszcze jakieś w tej Polsce było bo teraz to są tylko amerykańskie testy. A przecież życie nie jest testem. Przynajmniej ja tak nie uważam. Może być co najwyżej EGZAMINEM. Ale czy testem? To było dla żołnierzy - testy. I że szybko się sprawdzało. Ja nie wierzę, że w USA się tym przejmują. Tam się tylko książki liczą. Dlatego tak ich tam dużo.

takie osoby - tak miałam napisać.

Na razie - bo wiecie - słusznie czy niesłusznie go skazali, nie? No wiecie - niektóre przypowieści to tam straszył. Ale znowu leczył - nikomu zdrowia nie pogorszył. UCZYNKI. Leczył, wyrzucał złe duchy - tak miałam myśleć, a ja tylko, że STRASZYŁ PRZYPOWIEŚCIAMI i taki koniec :( A czy był dobry? Nie bo straszył. To znaczy tego nie wiedziałam czy był dobry. Nie byłam chora , nie uleczył mnie to nie wiem. Skąd mam wiedzieć? Zajęłam się tym , że niczego nie STWORZYŁ. I tyle. I źle zrobiłam i przez to mam co mam. Może tak jeszcze mogłam być tą lekarką? Że wskrzeszał zmarłych nawet - ale myślałam tak - po co on ich wskrzeszał? Umarli to miał ich zostawić w spokoju. Po co ich znowu wskrzeszał? Przecież i tak znowu umrą. Dziś to dopiero rozumiem. Wskrzeszał , żeby rozumieli, że żyją. Żeby to docenili jak można żyć i zaraz nie żyć. I tyle.

Straszył piekłem - tak widziałam, a miałam widzieć NAUCZAŁ O KRÓLESTWIE NIEBIESKIM - że wszystko bez sensu, tylko w jego państwie będzie sens. Tego nie rozumiałam - trochę tak, ale nie robiło to na mnie wrażenia. Piekło tak ale kościół uczył, że nie ma piekła. Ze to niemożliwe. Tak uczył. Ale jak mnie diabeł potraktował ostatnio to wiem, że to jest BARDZIEJ NIŻ MOŻLIWE. Może nawet napiszę tak - to piekło to jest bardziej realne dla mnie niż to całe STWORZENIE. I obym sie tam nie znalazła i tyle :( BO to jest COŚ STRASZNEGO - to byłaby moja klęska absolutna - POTĘPIENIE WIECZNE.

Powiem wam po co są te rodowody od Pana Jezusa i Maryji - te 2 rodowody, 12 świętych i na kościół, że dopuszcza sie gwałtów zbiorowych. TO JEST STRASZNE. I ja miałam taką klasę w szkole, że się dopuszczali gwałtów zbiorowych z błogosławieństwem księdza. Wiecie co - to jest SKANDAL normalny. Ta Polska to jedna dzicz. Jak Hiszpania - to samo :( Bo teraz takie jest porównanie. Takie dzikusy z was jak z Hiszpanów. I każdy współczuje Białorusi, że już oni chyba lepsi. No ale... czy to może być prawda? Jak można tak gwałcić? NIe znam ani jednej kobiety tak zgwałconej, któraby NORMALNIE przeżyła dalej bez samobójstwa. Bez sensu to jest. No to nie dać takiej rozgrzeszenia i tyle. Zgwałcić zbiorowo. Przecież to się nalezy powiesić po czymś takim od razu - i oprawcy i ofiara jak dla mnie. Nikogo nie znam , żeby przeżył NORMALNIE coś takiego. Przykro mi :( To jest wyrok śmierci na przyszłość w życiu - samobójstwo. Bo taki koniec jest ZAWSZE chyba , że coś tam :(

Wiecie większość KOBIET tak gwałconych (ale pomysł) to dopuszczały się świętokradztwa albo są adoptowane z innych państw. No ALE CO? O CO CHODZI? To bez rozgrzeszania i tyle. Tak się samobójstwa nie popełnia, a tak ciągnie i tyle. Pewnie temu, że bez Pana Jezusa wszyscy Apostołowie musieliby samobójstwo popełnić i tyle. O ile to jest prawda. A czemu? Bo wg prawa się KAMIENIOWAŁO cudzołożnice u Żydów a nie gwałciło. I tyle mieli racji. I byle gdzie jest kara śmierci - u Arabów na przykład. A u Żydów nie wiem co jest - to samo co w Polsce pewnie i tyle :( A kiedyś to jeszcze cudzołożnice tak traktowano, a teraz? I to tak ciągnie w dół póżniej - ja to wiem :(