Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady mary

Jakie odszkodowanie?

Polecane posty

Gość lady mary

Znajoma złamała sobie w styczniu nogę w kostce. Na targowisku miejskim (resztki przedwojennego bruku, dziury, kałuże itp). Przez trzy miesiące była na zwolnieniu lekarskim . Znajoma ma własną firmę i przez ten czas nie mogła prowadzić działalności gospodarczej . Jakiego odszkodowanie może żądać od miasta? Może ktoś był w podobnej sytuacji? Niech napisze, jakiej kwoty w tej sytuacji można się domagać ?

Gość osóbka:)
nie rozumiem niby dlaczego ma dostać odszkodowanie ?? przeciez sama weszła w ta dziure .. ..mnie by na mysl nawet nie przyszło zeby starac sie o odszkodowanie od miasta ... za kazde podkniecie mieszkanca miasta ma odpowiadac miasto ..i płacic odszkodowania ???? tak robia tylko ci co chca wyłudzic kase

Gość Luszczyca
No a kto dzisiaj nie chce wyłudzic kasy???cały swiat dzisiaj wyłudza kase jeden od drugiego gdzie tylko sie da i ile sie da ,hehehehe samo zycie jak sie daje to się kraje:)

Gość lady mary
Ja tych przepisów nie wymyśliłam .No i życze Ci np. ,aby ktoś złamał sobie nogę na nieodśnieżonym chodniku obok Twojej posesji. Wtedy dowiesz się, dlaczego.

Gość odszkodowanie się należy
poszukaj agencji adwokackich zajmujących się odszokowaniami, roszczeniami itp oni poprowadzą sprawę za 20% uzyskanego odszkodowania, warto bo oni napiszą wszystkie pisma, zbiorą dokumentację itp

chyba sie ludzia przewraca w głowach.Ja rozumiem ktos celowo ,zrobił cos przykład ze osoba pokrzywdzona złamała noge to rozumiem mozna żadac odszkodowanie..Ludzie przeciez to jest chore za kazdy wasz niefortunny ruch ktos bedzie płacił odszkodowania ??? Prawo prawem ...ale własnie nasza Polska jakie my mamy prawo?? ..chore prawo i interpretuje sobie ktos jak chce .. .ja tego doswiadczyłam przyład starostwo w 3 urzedach inaczej kazdy urzednik interpretował sobie ustawe jak jemu pasuje ... parodia .. i to se tyczy roznych instytucji .... moze ktos kto tego doswiadczył tutaj opisze .Takze jak ktos chytry na kase to wyciagnac mozna za szantazu ( a to jest beszczelność) albo za pomoca adwokatow ... wiadomo sa sprawy za ktore nalezy sie odszkodowanie a w najgorszym przypadku sad ale to jest inna sprawa . .Ale sa ludzie ktorzy mysla racjonalnie maja jakis honor

szkoda mało osob o chetnych ciagnąc dyskusje o odszkodowaniach

Pomoc w odzyskaniu odszkodowania. Masz problem. Zadzwoń, służę pomocą 605079494