Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocykogośkto się znapotrzeba

Pytanie w sprawie wypełniania dziennniczków na praktyki

Polecane posty

Ponieważ załątwiłyśmy sobie z koleżanką praktyki tylko za podpisem i bez praktyk, ale nigdy wcześniej jeszcze nie odbywałam praktyk i zastanawia mnie, pewna rzecz. otóż mamy listę rzeczy do zrobienia i jest 8 punktów i w każdym punkcie są podpunkty np. 4 albo 8, zastanawia mnie czy konieczne jest żeby odbyć zupełnie każdy z tych podpunktów i wpisać do dzienniczka i wszystkie jakie tylko są mieć "zrobione" czy można wybrać kilka z podpunktów z każdego punktu?

Gość kupka fiutka
ja praktycznie nigdy nie robilam tego co mialam w dzienniczku. Mielismy praktyki w hotelach i tma co trzeba bylo robic to sie robilo i pisalo sie to co sie rzeczywiscie robilo

z tym że my będziemy mieć same podpisy i tylko dzień praktyk więc ni wiem co byśmy rzeczywiście robili. i zastanawai mnie czy wszystko to pisać czy tylko niektóre, czy to tak można

i wlasnie dlatego ja zawsze wolałam odbyć normalne praktyki i się czegos nauczyć . Moja kumpela napisala tematy podobne do tych co miala napisane na kartce czego powinna się nauczyć. babka podstemplowała i podpisala i po sprawie. Ale po co to? Skoro się niczego nie nauczycie i do pracy was nie przyjmą?

ale ta twoja koleżanka zrobiła wszystkie tematy tzn podpunkty w tematach czy tylko wybrane bo mnie to głównie zastanawia, jak jeden temat ma 8podpunktów to czy trzeba robić wszystkie