Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze tej dziuni

wkurza mnie dziunia mojego kumpla

Polecane posty

fuck! nie rozumiem tego za grosz! dziunia myśli że może sobie nim rządzić, powiedziała mu żeby "ograniczył kontakty ze mną". Lasia zna go niecały rok, mnie on zna w sumie od dziecka, i ona się rządzi?! Czysto złośliwie wydzwaniam do nich w nocy, a jak ona odbiera to odkładam słuchawkę, a jak on to zawsze chwilę z nim pogadam, wiem że ona się wścieka i mam dziką satysfakcję. Przez dziunię rzadziej się z nim widuję, bo trzyma go w domu, kontroluje, jest zazdrosna, podejrzewa od razu sex. Chora głowa. Bywa że pod pracą u niego czekam i zabieram go na wypad na piwo albo do mnie żeby pokazać coś, żeby naprawił, bo wiem że ona wtedy kurwicy dostaje. No prawda jest taka, że ja byłam pierwsza, przyjaźń jest ważniejsza, ona sobie roi jakieś prawo do kogokolwiek? Jesssu, nienawidzę jej, ciągle obmyślam co zrobić żeby zniknęła

Gość aaaaaaafily
dziunia, lasia? wtf?

mam 27 lat, więc nie każ mi rosnąć

Gość mentalnie dorośnij tępaStrzało
dziwisz się, że dziewczyna jest zazdrosna o swojego chłopaka, skoro wpieprzasz im się w zwiazek, zajmujesz ich czas wolny, wydzwaniasz do nich, to jest chore, jesteś zakochana w nim i nie możesz ścierpieć, że to ONA z nim jest, a nie ty. Mimo,że jest to dla Ciebie przykre, musisz się z tym pogodzić i wycofać się z klasą. Zachowujesz się jak desperatka. Żenua.

Nie mówię o dorastaniu biologicznym, tylko o dojrzałości emocjonalnej. Na początek np. spróbuj dowiedzieć się kim jesteś. Potem dowiesz się przy odrobinie pracy nad sobą, czego chcesz i w końcu będziesz rozumiała swoje własne zachowania. Bo z tego co teraz piszesz wnioskuję, że głównie problem leży w Tobie i dlatego byćmoże dziunia ma powody do zniechęcania chłopaka do kontaktów z Tobą.

jak ktoś powiedział dorośnij a lasce daj się poznać, a nie robisz bydło i zachowujesz się jak kochanica, po co to robisz? nie lubisz kolesia? bo tak naprawdę to jemu dowalasz i ustawiasz pomiedzy wami głupia jesteś i przegrasz..... Ja Cię rozumiem, wbrew pozorom, mam kumpla - z piaskownicy. Dla mnie jest na poziomie brata - no takiego ciotecznego. Ale jego obecznej żonie zajęło 3 lata zrozumienie tego... dopiego jak wyszłam za mąż to przyjaźnimy się wszyscy ... trzeba czasu i Twojego zrozumienia a nie wrednych zagrywek....

nie jestem zakochana, jestem moim kumplem od dawna, a ona się wpieprza dopiero niecały rok.Nie wpieprzam się im, to ona chce go ułożyć i zmienić, zamiast dostosować się do mnie

Gość mentalnie dorośnij tępaStrzało
bo to ona jest w związku z nim i to nie do CIebie ma się dostosowywać!!!!!!!!!!! Zrozum to.