Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o pieczenie i takie tam

jestem dnem jesli chodzi o gotowanie -jest jeszcze ktos ?

Polecane posty

Gość paskuda26
i kto tu wrzeszczy i ubliża :D przyznać ci trzeba - jesteś bardzo zabawna :D taka rada na życie - spróbuj jednak skończyć to wieczorowe gimnazjum, może da ci to trochę ogłady, no i oderwiesz się w końcu od tych mielonych i pomidorówki ;) EoT

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyyy25
Paskuda jesteś dokładnie taka jak pierwsza fraza tytułu.Umiesz pewnie gotować tylko amulo!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyyy25
"Paskuda" faktycznie nie wiele jesteś warta.PRZEKUPA,PRZEKUPA,DEBILKA!!!!!Reprezentujesz sobą wyłącznie tyle co pierwsze słowa tego tematu.I to nie tylko w kuchni ale i w życiu.A i twoje wykształcenie to pewnie ,niepełna podstawówka.Jak bym taką babę miał to bym ją kałachem rozwalił.Pewnie jedyne co gotujesz to amulo!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Popieram przekupa,przekupa
debilka i ćwok.Schowaj słomę , bo ci z butów wyłazi KROWO Z PGR-u.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gabinet pana prezesa
Ja dopiero po studiach usmażyłam pierwszą w życiu jajecznicę. Trudno mi było doczyścić patelnię, bo nie wiedziałam, że wcześniej daje się tłuszcz i ta guma (jajecznica) przykleiła się. :D Teraz bardzo smacznie gotuję. Zaczynałam od gotowych, prostych przepisów, a potem już mogłam je modyfikować po swojemu. Gotowanie jest okropnie nudne i gdyby nie to, że jestem jedynym człowiekiem w domu, który to umie, to wolałabym jeść byle co, żeby tylko nie stać przy garach. Oczywiście maksymalnie wykorzystuję tu meża : do obierania kartofli, obierania warzyw, siekania, krojenia itp. Ja głównie doprawiam i pilnuję ilości, jakości i proporcji składników, czasu i wielkości płomienia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość No i cały czas o to
chodzi!!!! Ty chciałaś to się nauczyłaś - dla chcącego nic trudnego.Mimo , że tego nie lubisz robić to jednak się przemogłaś. A nie jak inne tłumaczą swoje lenistwo, brakiem umiejętności:p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks
też myślałam, że to całkowity brak umiejętności :o jednak nie, po jakimś czasie i po iluś tam przyrządzonych potrawach idzie zdecydowanie lepiej, ale nie idealnie i długo jeszcze nie będzie idealnie. moja mama, co nie zrobi, to pyszne :( ciągle próbuję, jak nie wyjdzie, to nie rozpaczam, jak kiedyś

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×