Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enajena

Poznałam pilota.

Polecane posty

Gość Enajena

Jakiś czas temu poznałam fajnego,młodego i przystojnego pilota samolotu rejsowego. Koleżanki z pracy naopowiadały mi, że oni podrywają stewardessy i prędzej czy później zdradzają z nimi dziewczyny/żony. K. na razie zachowuje się, jakby świata poza mną nie widział. Czy ktoś miał doświadczenia z pilotami? Naprawdę jest z nimi tak niedobrze?

Gość aKSAKJDX
cos w tym jest...

Gość Flay
O ile jeszcze temay aktualny,nie uwzgledniaj tego co sugeruja kolezanki.Mam 27 lat i jestem stewka od ukonczenia szkoly sredniej.Moj maz jest stomatologiem.To bzdurny mit,ze piloci romansuja z personelem pokladowym,jak lekarze z pielegniarkami.Nie generalizuj ludzi ze wzgledu na profil zawodowy,liczy sie czlowiek.Podrywac moze(jesli chce znajdzie sposobnosc) nawet zwykly pracownik budowlany.Zycze szczescia,mimo ludzkiej zawisci i bezinteresownej glupoty...

Gość no nie , ale bzdura
Pilot zawod jak kazdy inny , a niby dlaczego maja zdradzac , czyzby to bylo cecha zawodowa ? Jest to indywidualna sprawa i mysle , ze zalezy od moralnosci danego czlowieka , a nie od zawodu jaki wykonuje .

Gość no nie , ale bzdura
Pilot smiglowca , ty chlopie juz wogole nie masz do czynienia z kobietami w swojej pracy , a poza tym twoje obie raczki sa zajete sterowaniem podczas lotu .

Tez tak myslę . w kazdym zawodzie zawsze jest okazja. nie generalizujmy.

Gość Flay
Co Ty za bzdury czlowieku piszesz...Jestes pilotem smiglowca?Bardzo w to powątpiewam...Zaden szanujacy sie oficer nie bedzie w internecie zamieszczał tak prymitywnych wpisow,na poziomie tandetnego kabaretu...,a juz na pewno z racji wykonywanej pracy,nie pozwoli sobie na drwine z katastrofy smolenskiej...Polecam zapisanie sie do aeroklubu,ktory pomoze Ci zweryfikowac elementarna wiedze dotyczaca zalog i ich profeslonalizmu w pracy,badz po prostu dobry psychiatra,ktory uleczy Twoje kompleksy...

Gość a mnie sie tekst pilota smigło
wca bardzo spodobał -widać ze jest chłop inteligentny!

Gość Flay
Inteligentny moze i jest,ale z pewnoscia to nie zaden pilot.Duzo inteligentnych ludzi zyje w tym kraju,ale to jeszcze nie powod,aby umniejszac kompetencje i sposob podejscia do pracy pilota.Wiem co,i o kim pisze.Moj Tata jest pilotem.Znam to srodowisko od podstaw,i od najmlodszych lat.No chyba ,ze konwersacje na tym forum traktujemy w kategoriach-zartu...