Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jutrzejsza.

Kto TUTAJ słucha HARDCORE?

Polecane posty

Gość feygur
RATM to hardcore???

Gość feygur
Celtic Frost, Sepultura, BATHORY, Kreator, Entombed, Deicide, Cannibal Corpse - to wszystko było w GTA, więc jakimśtam RATM się nie ma co podniecać.

Gość feygur
dla mnie to zbyt skomplikowane

Gość feygur
ło Matko Boska czestochowska lansuj? na necie? po prostu nie wiem czemu się podniecacie ,że w grze umieszczono kawałek jakiejś słabej kapeli.

Chlopcy ! Ja tam lubie Rage Against.. Ale nie slucham tylko hardcore Lubie tez punk, rock Na woodstocku w tym roku PAPA ROACH dalo zajebisty koncert bylo swietnie

Gość feygur
punk i rock to bardzo obszerne pojęcia

Gość fbdvtjnhgnj
feygur ło Matko Boska czestochowska lansuj? na necie? po prostu nie wiem czemu się podniecacie ,że w grze umieszczono kawałek jakiejś słabej kapeli.] slaba? nie wiesz o czym RATM spiewa, prawda? mocna to tylko muzyka?? czy tekst mocny musi byc spiewany o czesci do szatana albo jechanie tylko na kosciol?? a moze teksty o tym jakie to zycie jest ciezkie i do dupy sa takie mocne? moze najpierw posluchaj RATM zeby w ogole sie wypowiadac o sile zespolu... p.s. nie przepadam za tym zespolem bo nie kreca mnie wlasnie teksty ich piosenek. a jezeli piosenka akurat pasowala do gry to ja tam umiescili, w sumie sie nawet nie dziwie bo 'fabule' GTA tez znam.

Gość feygur
fbdvtjnhgnj idź słuchać hip hopu. tam to masz super "życiowe" teksty

feygur lezy Ci cos na watrobie? Nie masz humoru ? Kazdy slucha czego chce Moja mlodsza siostra slucha strasznego disco polo ale i tak ja kocham :) Przeciez niewazne jak kto wyglada czego slucha jak sie ubiera i co/kogo lubi w lozku :) Kurde :)

Gość feygur
nic mi nie leży na wątrobie. jasne, każdy słucha czego chce, tylko drażnią mnie takie palanty jak tamten "ach zobacz jakie mój zespół ma życiowe teksty, to jest prawda prosto z serca, joł joł joł, a nie takie gówno o szatanie jakie ty słuchasz" Bele :)

Gość hbfdkfsdffsdfedsf
Widze ze bardzo sie podniecasz tym, ze palisz ziolo. Przy kazdej okazji musisz o tym wspomniec :-o

Gość 666devilos6666
pozdrawiam sluchających metalu ,ave!

Gość feygur
a jak :P

Nie podniecam sie tym raczej. pODNIECALAM sie kilka lat temu jak mialam 17 lat ateraz robie to dalswojej przyjemnosci. Devil fajnie ze sa ludzie ktorzy sluchaja porzadnej muzyki :)

Gość feygur
"pODNIECALAM sie kilka lat temu jak mialam 17 lat " a teraz mam 18 i jestem już duża!

Gość feygur
właśnie jestem wyluzowany. a Ty się na żartach nie znasz

Gość feygur
ale na co?

Gość feygur
ale deklaracja