Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo1999999991

Plamienie

Polecane posty

Gość Karo1999999991

Witam W tamtym cyklu kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia i okres mi się spóźniał. Zrobiłam jeden test na popołudniowy mocz i wyszedł negatyw, na drugi dzien rano zrobilam kolejny i wyszla jakas bardzo slaba kreska wiec postanowilam za dwa dni zrobic kolejny i wyszedl negatyw, po kilku dniach dostalam okres, byl slabszy,ale nie bylo to plamienie, gdzie byly skrzepy. W czasie okresu zrobilam jednak test ciazowy i rowniez byl negatywny. Ostatnie 2 tyg są dla mnie absolutnie stresujace z przyczyn rodzinnych, tak wiec nawet nie wiem kiedy mam dni plodne a kiedy nie i wszystko sie pomieszalo. Jednak tydzien temu kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia ale oczywiscie nie skonczyl we mnie itd. itd. i dziś tez sie kochalismy, ale na majtkach mam troszke krwi. Czy ktos moze mi powiedziec, czy to prawdopodobna ciaza ?

Gość Karo1999999991
Od kilku dni mi niedobrze , ale jadłam strasznie mało .... poza tym to raczej niemozliwe,zeby objawy byly tak szybko , no i wczoraj wypilam b.duzo alkoholu .... zaznaczam,ze gdyby nie ostatnia spozniajaca sie miesiaczka , to za 2 dni powinnam dostac okres

Gość Karo1999999991
prosze o pomoc