Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nixelie

Dziwny problem.

Polecane posty

Gość Nixelie

Mam prawie 23 lata i chciałabym jeszcze zrobić sobie koczyk w wardze i mały tatuaż. Kolczyk już miałam, ale wyjęłam, zarósł i teraz żałuję... Moja rodzina twierdzi, że nie wypada. Pracuję fizycznie, a nie w biurze więc z praca problemu by raczej nie było... A uważam, że życie jest jedno i warto robić wszystko, na co ma się ochotę.

Gość mam złe sny
dlaczego nie wypada?

Gość Nixelie
Jestem też dziewicą i się tego nie wstydzę mimo że pracuję fizycznie jako materac dla starszych schorowanych panów

Gość komukoleiwk
rób jestes mloda lepiej później żałować że sie cos zrobiło niz ząłować ze sie nie zrobiło :)

masz 23 i interesuje Cie co rodzina mówi na ten temat?? Musisz mieć tylko na uwadze,że dziurka może nie zarosnąć. moja kuzynka miała hmm jakby to powiedzieć pod wargą z lewej strony, nie zarosło jej i ma dziurę.

Gość Nixelie
muszę ich słuchać bo jestem na ich utrzymaniu - moja praca fizyczna to wolontariat

Gość Nixelie
Ja też mam ślad po poprzednim kolczyku, dziurka niby zarosła, ale ją widać. Ale mi takie rzeczy nie przeszkadzają. Wyglądam młodo, więc pasują mi takie rzeczy. Zresztą mam dwie koleżanki po trzydziestce z paroma kolczykami na twarzy i tatuażami. Po prostu przykro mi, kiedy mówią, że jestem na coś za stara, że powinnam poważnie myśleć A życie jest jedno i ja wolę się bawić.

Gość Nixelie
chcę sobie zrobić dyskretny tatuaż łezkę koło oka

Gość Nixelie
Powyżej podszyw :)

Gość mam złe sny
"malinowa_jagoda masz 23 i interesuje Cie co rodzina mówi na ten temat?? Musisz mieć tylko na uwadze,że dziurka może nie zarosnąć. moja kuzynka miała hmm jakby to powiedzieć pod wargą z lewej strony, nie zarosło jej i ma dziurę. " zarosła zarosła! a blizna to co innego.

Gość Nixelie
na czole wyryje sfastyke alez sie zwale z radosci