Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia klusia...

Znacie jakieś fajne sklepy z sukienkami dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość mamusia klusia...

Idę za 2 tygodnie na wesele i nie mogę znależć dla siebie sukienki;( obecnie jestem w 28 tygodniu ciąży, oglądałam na allegro, ale specjalnie nic mi się nie podoba, a jeśli nawet to wiem ,że ja z brzuszkiem się w to nie zmieszczę;( Dziewczyny znacie może jakieś sklepy internetowe z fajnymi sukienkami w większych rozmiarach albo sklepy z odzieżą dla cieżarnych mieszkam w rybniku. Doradźcie proszę

Gość Esska271
Może lepiej byłoby ubrać jakąś fajną tunikę i elegancką ciążową spódnicę? Wybór bluzek i ciążowych spódnic na allegro jest spory :) Pozdrawiam.

Gość mamusia klusia...
też już nad tym się zastanawialam, nawet na allegro boserwuje kilka ofert, z tym, ze chcialam taki zestaw zalozyc na drugi dzien wesela bo są nieszczęsne 2 dni;( a na pierwszy sukienke...ale chyba nie znajde nic dla siebie

Gość Esska271
może znajdź sklepy z odzieżą ciażową w swoim otoczeniu? zawsze to lepiej iść i przymierzyć na miejscu. Kolejnym pomysłem jest EBAY.COM . Jak nie w Polsce to za granica napewno znajdziesz coś wystrzałowego :)

Gość olamary
Hej! W Rybniku masz sklep Happy mum w Plazie.Jak dla mnie fajne tam można dostać sukienki, ale nie gwarantuję bo oglądałam tylko na stronce internetowej bo mam taki sam problem.Idę na wesele w maju i będę wtedy w 35tyg. także muszę kupić coś naprawdę ciążowego:)Pozdrawiam!

Gość nie każdy jest egoista i
Jak ktos jest z Olsztyna to w Centrum Manhattan jest fajny sklep z ciażowymi rzeczami - sa nawet sukienki eleganckie jak na wesele. ceny niestety wysokie - zwykle dzinsy z doszytym takim pasem kosztują 150zł, jakas zwyczajna koszula tez tyle. Ale mają sporo ładnych sukienek własnie. Sklep jest blisko wejscia i są tam ubiory ciązowe oraz odziez dla puszystych

Gość gość
Proponuje zerknąć do sklepu danvera.pl duży wybór sukienek w większych rozmiarach, rewelacyjne ceny, świetna jakość :) osobiście od dłuższego czasu robię tam zakupy i jestem bardzo zadowolona :)Gorąco Polecam

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie internetowym danvera i zdecydowanie mogę go polecić. Odzież bardzo stylowa i do tego świetnej jakości

Gość gość
Sama kupuje od dawna w sklepie danvera i nigdy nie zawiodłam się bardzo duży wybór sukienek , szybka dostawa :)

Gość gość
Hej, ja mam na sprzedaż sukienkę ciążową firmy Mama i Ja

Gość gość
Sukienki Kupuję od dłuższego czasu na www.danvera.pl/ i jak dotąd zero problemów, także polecam.

Gość gość
Mam do sprzedania 2 sukienki ciazowe. Sa one racze

Gość Anna232323
Jest kilka dobrze zaopatrzonych sklepów z takim asortymentem w sieci. Ostatnio dość fajnie zamawia mi się przez bebito.pl. Oni mają chyba największy wybór. Jest tam praktycznie wszystko czego potrzebuje mama i kobieta w ciąży.