Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania12345

pomóżcie!!!

Polecane posty

witajcie kochane.... spóźnia mi się okres dziś jest 4 dzień;( kocham się z chłopakiem z gumką i jeszcze zawsze przed wytryskiem wychodzi ze mnie...parę razy nam się zdarzyło,że bez gumki ale na chwilę i zaraz wychodził(ale to nie w tym miesiącu)...miesiąc temu miałam normalnie miesiączkę zawsze miałam regularnie co 30dni....brzuch mnie czasem pobolewa, ale wogule nie bolą mnie piersi jak zawsze przed okresem ... chłopak mówi ,że to nie możliwe jest zajście w ciąże jak wytrysku nie było nigdy we mnie i kochaliśmy się tylko 2 razy w miesiącu..a to że czasami wejdzie we mnie i wyjdzie bez gumki to już z 2 lata tak robiliśmy....dokładnie rok temu jak było tez przejście z zimy na wiosnę, zaczęłam jeździć rowerem, chodzić na solarium i okres też mi się spóźnił tydzień....eh mam straszne już schizy wmawiam sobie ciąże nie mogę spać po nocach jak sami widzicie która godzina...co ja mam robić, jak nie dostane do pon to kupie test...wprawdzie mam 21lat wiec nie było by tragedii, ale uczę się chce jeszcze korzystać z życia... proszę doradźcie mi coś, będe wdzięczna............ ;(

Gość plotka789
dziewucho idz do apteki i kup test ciazowy bo co ci mamy niby doradzic.

Gość Samosia@
Za bardzo sie martwisz, nawet jezeli jestes w ciazy, to stalo sie, zawsze wspolzyjac trzeba sie liczyc z tym ze mozna zajsc w ciaze, bo tak naprawde zaden srodek antykoncepcyjny nie daje 100 % gwarancji , poki co twoj stres ci nie pomoze, mysle ze nawet moze spowodowac ze na okres jeszcze dluzej poczekasz - jezeli nie jestes w ciazy. Doradzic ci mozna co powinnas zrobic (test ciazowy? wizyta u lekarza) ale to niestety wszystko, wiec glowa do gory; w kazdej niedobrej dla nas sytuacji trzeba doszukac sie plusow zeby jakos latwiej zniesc dana sytuacje