Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna warszAWA

NIE WYTRZYMAM DO NASTEPNEJ WIZYTY, MOZE KTOS BEDZIE UMIAL ODP NA MOJE PYTANIE?

Polecane posty

Gość katarzyna warszAWA

Otóż jakis czas temu mialam torbiel jajnika, ktora okazala sie byc lagodnym nowotworem lewego jajnika. Wszystko byłoby OK gdyby nie to, ze moja kolezanka powiedziala mi, ze teraz przez 5 lat nie wolno mi zajsc w ciaze, bo choroba wroci(jest to uwarunkowane jakims kobiecym hormonem, bodajże prolaktyna, ale nie jestem pewna) i nawet nie donosze takiego dzieckka a jakby mi sie udalo, to ze szpitala juz nie wyjde... Powiedziala mi takze ze znala takie przypadki osobiscie, dodam ze jej mama jest lekarka. Dop za miesiac mam wizyte u swojego ginekologa a ostatnio zapomnialam zapytac czy to prawda. Wie moze ktoras z was czy tak jest naprawdę? bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam:)

kurcze mialam podobna sytuacje, tez tak ktos mi mowil, ale ja w to nie wierze.....pewnie dlatego ze nie chce wierzyc:) podobno po tych 5 latach o dziecko bedzie tzreba sie starac pod okiem onkologa i ginekologa...... ale nie wolno nam sie lamac. Pozdrawiam i ja🖐️

Gość katarzyna warszAWA
Czyli to jednak prawda? Czy któraś miała taka sytuację? jej ja naprawdę nie wytrzymam miesiąca w niewiedzy.....

Gość anetkapyta
Lekarz ci odpowie najlepiej gdybać to można. jednaj takie stwierdzenie jest bardzo prawdopodobne.